Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

Doclogic Summer Workshop: alles weten over Archiveren en Vernietigen in Decos JOIN

Jouw organisatie is archief plichtig,  werkt al jaren met Decos JOIN en je hebt (nog) nooit gebruik gemaakt van de Records Management functionaliteiten, zoals vernietigen, die Decos JOIN faciliteert! Dan wordt het nu tijd voor de Doclogic Summer School Archiveren en Vernietigen.

Doclogic Dankjewel Dag groot succes

Al vele malen was er over gesproken, maar op donderdag 13 juni was het dan toch eindelijk zover. De eerste Doclogic Dankjewel Dag vond plaats in het pittoreske Giethoorn. Een dag voor en door medewerkers van Doclogic die allen hun klanten hadden uitgenodigd om ze niet alleen te bedanken in woorden, maar ook in daden.

Zorgeloos op vakantie: Doclogic helpt jouw organisatie digitaal de zomer door

Vakantie een heerlijk vooruitzicht voor jou als medewerker, echter het bezorgt menige organisatie ook vaak hoofdbrekers. Hoe om te gaan met de veel kleinere bezetting en op welke wijze borgen we de continuïteit tijdens de afwezigheid van diverse belangrijke stakeholders. 

Hogere kwaliteit registraties in Decos JOIN met de Doclogic Steekproef module

Goede informatievoorziening is voor vele organisaties de basis voor een passende uitvoering van de bedrijfsprocessen. De geautomatiseerde steekproef toepassing is gebaseerd op een door Doclogic zelf ontwikkelde softwarecomponent die steekproefsgewijs geautomatiseerde kwaliteitscontrole uitvoert op registraties in Decos JOIN.

OV-bureau Groningen Drenthe geeft met migratie naar de cloud haar digitale ambities verder invulling

In de afgelopen maanden is intensief samengewerkt tussen het OV-bureau Groningen Drenthe en Doclogic om te bepalen hoe het OV-bureau het beste kan migreren naar de Cloud en invulling kan geven aan stappen voor digitaal SAMEN werken. Dit heeft geleid tot ondertekening van de overeenkomst om invulling te geven aan de digitale ambities.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Recente updates

Volg ons ook op: