Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

Waterschap Vechtstromen: efficiënter werkproces door koppelingen met JOIN

Waterschap Vechtstromen en Doclogic gaan samen drie koppelingen met JOIN ontwikkelen. In de afgelopen maanden heeft Doclogic in samenspraak met Waterschap Vechtstromen gesprekken gevoerd naar aanleiding van de wens van het Waterschap om JOIN Zaak & Document te koppelen aan drie andere applicaties. De koppelingen worden gerealiseerd door gebruik te maken van de door Doclogic ontwikkelde Data integrator.

Beperkte telefonische bereikbaarheid tijdens de kerstvakantie op 24 & 31 december

In de kerstvakantie is op 24 en 31 december onze afdeling support niet telefonisch bereikbaar.

Even voorstellen: Harko van der kaap

'Eindelijk een goede bij Doclogic!'

Sinds 1 december 2018 is Harko van der Kaap in dienst bij Doclogic. Harko is geen onbekende voor Doclogic. De afgelopen zeven jaar heeft Harko gewerkt bij waterschap Noorderzijlvest, een klant van Doclogic.

De Dropbox Express gaat weer rijden!

Een Doclogic consultant is natuurlijk altijd een graag geziene gast. Maar als het einde van het jaar nadert zijn ze dat net een beetje meer. Dat kan maar één ding betekenen: De Doclogic Dropbox Express gaat weer rijden. Dit jaar is de Dropbox Express wederom afgeladen met dropboxen volgestopt met heerlijk snoepgoed voor alle betrokken collega's.

Windesheim: een hogeschool met ambitie

Windesheim is een van de grootste HBO onderwijsinstellingen van Nederland. Met ruim 22.000 studenten en 2.000 werknemers verdeeld over twee vestigingen in Zwolle en Almere. Ondanks het grote aantal studenten, is één van de ambities om voor elke student een eigen leerroute mogelijk te maken. Dit vergt op het gebied van procesinrichting en archivering veel organisatie van de afdeling DIVA. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Recente updates

Volg ons ook op: