Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

Hogeschool Windesheim: Kwaliteitsverbetering van het wettelijk archief door de steekproefmodule

De afdeling DIV-A van Hogeschool Windesheim heeft er onlangs voor gekozen om steekproefsgewijs controles uit te oefenen op de hogeschoolbrede gearchiveerde documenten. Dit doen ze aan de hand van een samen met Doclogic ontwikkelde steekproefmodule. Er is sprake van een echte co-productie. Het idee voor de module is ontstaan bij Windesheim, terwijl Doclogic de technische ontwikkeling voor haar rekening nam.

Doclogic Summer Workshop: alles weten over Archiveren en Vernietigen in Decos JOIN

Jouw organisatie is archief plichtig,  werkt al jaren met Decos JOIN en je hebt (nog) nooit gebruik gemaakt van de Records Management functionaliteiten, zoals vernietigen, die Decos JOIN faciliteert! Dan wordt het nu tijd voor de Doclogic Summer School Archiveren en Vernietigen.

Doclogic Dankjewel Dag groot succes

Al vele malen was er over gesproken, maar op donderdag 13 juni was het dan toch eindelijk zover. De eerste Doclogic Dankjewel Dag vond plaats in het pittoreske Giethoorn. Een dag voor en door medewerkers van Doclogic die allen hun klanten hadden uitgenodigd om ze niet alleen te bedanken in woorden, maar ook in daden.

Zorgeloos op vakantie: Doclogic helpt jouw organisatie digitaal de zomer door

Vakantie een heerlijk vooruitzicht voor jou als medewerker, echter het bezorgt menige organisatie ook vaak hoofdbrekers. Hoe om te gaan met de veel kleinere bezetting en op welke wijze borgen we de continuïteit tijdens de afwezigheid van diverse belangrijke stakeholders. 

Hogere kwaliteit registraties in Decos JOIN met de Doclogic Steekproef module

Goede informatievoorziening is voor vele organisaties de basis voor een passende uitvoering van de bedrijfsprocessen. De geautomatiseerde steekproef toepassing is gebaseerd op een door Doclogic zelf ontwikkelde softwarecomponent die steekproefsgewijs geautomatiseerde kwaliteitscontrole uitvoert op registraties in Decos JOIN.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Recente updates

Volg ons ook op: