Doclogic Nieuws

Verbeterde Service Level Agreement (SLA)

Al jaren werken wij samen met onze klanten op basis van vertrouwen en heldere afspraken. Deze afspraken leggen we vast in onze offertes. De afgelopen jaren zijn daar meer documenten bijgekomen, zoals een verwerkersovereenkomst en onze Dienstverleningsovereenkomst (DVO) met een uitgebreidere beschrijving wat u van ons mag verwachten. Naar aanleiding van recente ontwikkelingen heeft Doclogic haar DVO aangepast en hernoemd naar Service Level Agreement (SLA)

Doclogic is ISO27001 gecertificeerd

DAAR ZIJN WIJ TROTS OP, MAAR WAT HEEFT U DAARAAN?

Doclogic is in de zomer van 2020 gecertificeerd op NEN ISO 27001:2017. Dat is iets waar wij erg trots op zijn. Maar wat heb je er eigenlijk aan? Wat is de waarde van dit ISO27001 certificaat? Hieronder beantwoorden we deze vraag vanuit twee invalshoeken: Wat is de waarde voor Doclogic en nog veel belangrijker, welke waarde heeft ons certificaat voor u als klant van Doclogic.

Jouw organisatie klaar voor de toekomst met de JOIN ADFS Module

Sinds 1 juli 2020 heeft Decos de ondersteuning van JOIN stopgezet indien klanten gebruik maken van JOIN in combinatie met Internet Explorer. Hiermee volgt Decos het beleid van Microsoft dat inzet op de Edge-browser.

Zorgeloos op vakantie: Doclogic helpt jouw organisatie digitaal de zomer door

Vakantie is een heerlijk vooruitzicht voor jou als medewerker. Zeker in deze roerige tijd waar veel van onze flexibiliteit werd verwacht. Echter het bezorgt menig organisatie ook vaak hoofdbrekers. Hoe om te gaan met de veel kleinere bezetting en op welke wijze borgen we de continuïteit tijdens de afwezigheid van diverse belangrijke stakeholders? Zeker in deze corona tijd.

Digitaal ondertekenen in het onderwijs heeft de toekomst

Digitalisering maakt stevige efficiencyslagen in de administratieve processen van onderwijsinstellingen mogelijk, maar vraagt tegelijkertijd om specifieke aandacht voor wet- en regelgeving, beveiliging en privacy.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: