Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

Doclogic en DataMask sluiten partnerovereenkomst

Recentelijk heeft Doclogic een partnerovereenkomst gesloten met DataMask, ontwikkelaar van software voor het anonimiseren van gegevens in bestanden en documenten. Al tijdens de eerste ontmoeting in 2018 werd duidelijk dat de anonimiseringsoftware van DataMask een oplossing is die perfect aansluit bij organisaties die gebruik maken van JOIN Zaak & Document.

Decos JOIN veilig op Nederlandse bodem in de Microsoft AZURE Cloud

'Connectiviteit als handelsmerk'

(Microsoft Datacentrum, Agriport A7 in Middenmeer, Noord-Holland)

Nederland is een van de best verbonden land ter wereld en beschikt over directe toegang tot meerdere onderzeese communicatiekabels. Elf van de vijftien trans-Atlantische internetkabels komen bij de Noordzeekust aan land. Nederland geldt dan ook als een aantrekkelijke plaats voor de vestiging van datacenters en Amsterdam is dan ook een van de grootste datacenterhubs van Europa.

Gemeente Neder-Betuwe: Digitaal Ondertekenen is de basis voor efficiency in de bedrijfsprocessen

De Gemeente Neder-Betuwe werkt al sinds 2006 met Zaaksysteem Decos JOIN, waarin dossiers digitaal kunnen worden opgeslagen. Door de processen zo maximaal mogelijk te automatiseren is het volgens Roel Schroot veel beter mogelijk geworden om de grote stroom aan informatie, ook voor een kleinere gemeente goed te organiseren.

Gemeente staphorst kiest voor slimme oplossingen

Recentelijk heeft de gemeente Staphorst gekozen voor een aantal slimme JOIN-oplossingen van Doclogic, namelijk de steekproefmodule, koppeling voor digitaal ondertekenen met ValidSign en een koppeling met de tool DataMask voor het digitaal anonimiseren van privacygevoelige gegevens.

Eenvoudig bestanden en e-mail opslaan met JOIN - Office 365 integratie

Met de meest recente release van Decos JOIN (versie 6.26), is de integratie tussen JOIN en Office 365 gerealiseerd. Daarmee kun je direct vanuit je mailprogramma e-mail en bijlagen in JOIN opslaan. Ook kun je gemakkelijk mail opstellen en bestanden bijvoegen vanuit JOIN.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Updates per categorie

Recente updates

Volg ons ook op: