Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

Zorgeloos op vakantie: Doclogic helpt jouw organisatie digitaal de zomer door

Vakantie een heerlijk vooruitzicht voor jou als medewerker, echter het bezorgt menige organisatie ook vaak hoofdbrekers. Hoe om te gaan met de veel kleinere bezetting en op welke wijze borgen we de continuïteit tijdens de afwezigheid van diverse belangrijke stakeholders. 

Hogere kwaliteit registraties in Decos JOIN met de Doclogic Steekproef module

Goede informatievoorziening is voor vele organisaties de basis voor een passende uitvoering van de bedrijfsprocessen. De geautomatiseerde steekproef toepassing is gebaseerd op een door Doclogic zelf ontwikkelde softwarecomponent die steekproefsgewijs geautomatiseerde kwaliteitscontrole uitvoert op registraties in Decos JOIN.

OV-bureau Groningen Drenthe geeft met migratie naar de cloud haar digitale ambities verder invulling

In de afgelopen maanden is intensief samengewerkt tussen het OV-bureau Groningen Drenthe en Doclogic om te bepalen hoe het OV-bureau het beste kan migreren naar de Cloud en invulling kan geven aan stappen voor digitaal SAMEN werken. Dit heeft geleid tot ondertekening van de overeenkomst om invulling te geven aan de digitale ambities.

Indofin Middelland Beheer eerste JOIN klant op Amazon Cloud

Doclogic heeft onlangs, in opdracht van Indofin Middelland Beheer, het Case Management Systeem Decos JOIN succesvol gemigreerd naar de Amazon Cloud. De investeringsmaatschappij uit Rotterdam werkt al sinds 2011 met Decos JOIN.  Indofin Middelland Beheer is daarmee de eerste Decos JOIN klant die is overgestapt op Amazon Cloud.

LUMC: Stabiel archief en procesverbetering met JOIN voor drie bedrijfsvoering afdelingen

Begin 2016 is LUMC gestart met een selectietraject voor de migratie van Easy Archive. Easy Archive heeft lange tijd als archief gediend voor drie afdelingen in het ziekenhuis. Dat zijn de Trombosedienst en de afdelingen Financiën en Personeelszaken.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Recente updates

Volg ons ook op: