Doclogic Nieuws

Zorgeloos op vakantie: Doclogic helpt jouw organisatie digitaal de zomer door

Vakantie is een heerlijk vooruitzicht voor jou als medewerker. Zeker in deze roerige tijd waar veel van onze flexibiliteit werd verwacht. Echter het bezorgt menig organisatie ook vaak hoofdbrekers. Hoe om te gaan met de veel kleinere bezetting en op welke wijze borgen we de continuïteit tijdens de afwezigheid van diverse belangrijke stakeholders? Zeker in deze corona tijd.

Digitaal ondertekenen in het onderwijs heeft de toekomst

Digitalisering maakt stevige efficiencyslagen in de administratieve processen van onderwijsinstellingen mogelijk, maar vraagt tegelijkertijd om specifieke aandacht voor wet- en regelgeving, beveiliging en privacy.

Procesgerichte DSP inrichting biedt Hogeschool duidelijke meerwaarde binnen informatieketen

De HAN University of Applied Sciences (HAN), is met ruim 35.000 deelnemers en zo’n 3.700 medewerkers een instelling voor hoger beroepsonderwijs (HBO) met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. De missie van de HAN is om actief bij te dragen aan de groei van de deelnemers, zowel als professional én als persoon, om zo een goede springplank te bieden naar een succesvolle toekomst.

JOIN Connectivity Suite: Verbinden als handelsmerk

Om aan de grote vraag naar koppelingen met Case & Document Management Systeem Decos JOIN te kunnen voldoen heeft Decos in 2012 het integratieplatform JOIN Connect en sinds oktober 2018 de RESTApi (JOIN versie 6.23) gelanceerd.

Waterschap Hunze & Aa’s gaat anonimiseren met oplossingen van Doclogic en DataMask

Medio februari heeft Waterschap Hunze & Aa's gekozen voor de koppeling tussen JOIN en DataMask en gaat het bestanden en e-mails anonimiseren met de software van DataMask. Met deze oplossing stapt het Waterschap af van het handmatig ijverig stiften van gevoelige gegevens. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: