Doclogic Nieuws

Digitaal ondertekenen in het onderwijs heeft de toekomst

Digitalisering maakt stevige efficiencyslagen in de administratieve processen van onderwijsinstellingen mogelijk, maar vraagt tegelijkertijd om specifieke aandacht voor wet- en regelgeving, beveiliging en privacy.

Procesgerichte DSP inrichting biedt Hogeschool duidelijke meerwaarde binnen informatieketen

De HAN University of Applied Sciences (HAN), is met ruim 35.000 deelnemers en zo’n 3.700 medewerkers een instelling voor hoger beroepsonderwijs (HBO) met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. De missie van de HAN is om actief bij te dragen aan de groei van de deelnemers, zowel als professional én als persoon, om zo een goede springplank te bieden naar een succesvolle toekomst.

JOIN Connectivity Suite: Verbinden als handelsmerk

Om aan de grote vraag naar koppelingen met Case & Document Management Systeem Decos JOIN te kunnen voldoen heeft Decos in 2012 het integratieplatform JOIN Connect en sinds oktober 2018 de RESTApi (JOIN versie 6.23) gelanceerd.

Waterschap Hunze & Aa’s gaat anonimiseren met oplossingen van Doclogic en DataMask

Medio februari heeft Waterschap Hunze & Aa's gekozen voor de koppeling tussen JOIN en DataMask en gaat het bestanden en e-mails anonimiseren met de software van DataMask. Met deze oplossing stapt het Waterschap af van het handmatig ijverig stiften van gevoelige gegevens. 

Even voorstellen: Frank Schuring

Per 1 februari 2020 is Frank Schuring als stagiair sales&markting bij Doclogic aan de slag gegaan. Frank is 2e jaars student aan de Hanzehogeschool in Groningen en is tot juli 2020 werkzaam bij Doclogic.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: