Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

Doclogic lanceert integratie tussen SharePoint en OurMeeting

De eerste klanten maken inmiddels gebruik van de koppeling

OV-Bureau Groningen Drenthe: 'Gedreven op weg' met digitaal werken

Het OV-bureau Groningen Drenthe ontwikkelt, organiseert en beheert sinds 2005 het openbaar vervoer per bus in de provincies Groningen en Drenthe. Het OV-bureau is een samenwerkingsverband van deze twee provincies en de gemeente Groningen. De vijfentwintig medewerkers hebben als doel om steden en platteland in de twee provincies bereikbaar te houden door openbaar vervoer per bus, en een goed alternatief te bieden voor autogebruik.

Amarant Groep bespaart VIJF miljoen vellen papier met Papierloos Vergaderen!

Zorgorganisatie Amarant Groep heeft sinds het moment dat ze overstapte op digitaal vergaderen, vijf miljoen vellen papier bespaard. In 2017 ging de organisatie de grens van vijf miljoen vellen over. Om die prestatie te onderstrepen lieten implementatiepartner Doclogic en OurMeeting, de vergaderoplossing, een animatiefilm maken waarin zichtbaar wordt hoeveel ‘vijf miljoen velletjes’ eigenlijk is.

DocWolves brengt iPhone app OurMeeting uit

DocWolves, de ontwikkelaar van de papierloos vergaderapplicatie OurMeeting, heeft een iPhone App van OurMeeting uitgebracht. Een app waar veel OurMeeting gebruikers al naar uit keken. 

Papierloos vergaderen tool OurMeeting Member krijgt opfrisbeurt

DocWolves, ontwikkelaar van de papierloos vergaderen tool OurMeeting, heeft de online documentenbox voor PC en laptop, OurMeeting Member een flinke opfrisbeurt gegeven. Door deze verandering is de layout weer volledig afgestemt op de onlangs vernieuwde app OurMeeting 2.0.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Recente updates

Volg ons ook op: