Azure-Cloud-JOIN

Document management in de microsoft Azure Cloud

Met Decos JOIN als SAAS oplossing ben je geen eigenaar meer van de gebruikte hard- en software, maar ga je deze huren. Vanzelfsprekend blijf je wel eigenaar van de opgeslagen data, zonder de verantwoordelijkheid en de last voor het onderhoud en beheer.

Deze vorm van dienstverlening, ook wel SAAS (Software as A Service) genoemd biedt organisaties flexibiliteit en ontzorging op het gebied van ICT dienstverlening. Met Decos JOIN Private AZURE Cloud kun je het beheer van software en hardware dus volledig aan ons overlaten.

Public Cloud vs private cloud

Public Cloud
Bij een publieke Cloud staat de software helemaal op de servers van een derde partij. Het gebruik van de software verloopt online (er is dus altijd een internetverbinding nodig) en de functionaliteiten ervan zijn voor alle klanten van de leverancier gelijk. Hierdoor kan de software relatief goedkoop worden aangeboden, maar het nadeel is dat maatwerk en aanpassingen vaak niet of nauwelijks mogelijk zijn.

Private Cloud 
Bij een private Cloud heeft de organisatie zelf helemaal de controle over de online-software. De software kan geïnstalleerd worden op de eigen servers van de organisatie in een eigen datacenter, maar ook op de servers van een externe hostingpartij. De private Cloud biedt de mogelijkheid om met maatwerk de software naar wens samen te stellen en in te richten. Hier zit natuurlijk wel een steviger prijskaartje aan dan aan de standaard software in een Public Cloud.

JOIN Propositie Cloud - Verschil-01.png

Wat levert JOIN Private cloud je op?

 • Volledige ontzorging door uitbesteden beheer en onderhoud (back ups en updates)
 • Documenten werkplek onafhankelijk en veilig beschikbaar
 • Grote investeringen kunnen achterwege blijven, in plaats daarvan betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de dienst
 • Decos JOIN wordt als dienst afgenomen op een high-end server platform
 • Geen eigen ICT afdeling nodig of eigen afdeling ICT ontzorgen
 • Automatisch de updates en meest recente versie tot je beschikking
 • Data staat bij Microsoft Azure Cloud in de Middenmeer opgeslagen dus gewoon in Nederland
 • Decos JOIN als Cloud oplossing maakt Document & Case Management sneller toegankelijk ook voor kleinere organisaties
cloud.png

5 REDENEN OM DIRECT OVER TE STAPPEN NAAR DE AZURE CLOUD

[fa icon="angle-right"]

[fa icon="globe"]  Overal toegankelijk

[fa icon="plus-circle"]  Automatische updates

[fa icon="money"] Lage opstartkosten

[fa icon="arrows-alt"]  Schaalbaar

[fa icon="users"]  Ontziet eigen IT

BeveIliging en updates

JOIN wordt gehost bij een externe hostingprovider. De JOIN oplossingen draaien op infrastructuur die dedicated wordt ingezet voor JOIN Cloud oplossingen.

Certificeringen:

 • ISO 27001 : 2013 - Informatiebeveiliging
 • NEN 7510 : 2011 - Medische informatica - Informatiebeveiliging zorg
 • ISO 9001 : 2008 - Kwaliteitsmanagementsystemen

Alle oplossingen in de JOIN Cloud zijn altijd voorzien van de laatste software-updates van JOIN software. Deze updates worden door Decos automatisch geplaatst op alle oplossingen in de JOIN Cloud. Voor klanten die gebruik maken van JOIN Private Cloud geldt dat major releases in samenspraak worden uitgerold, maximaal 3 maanden na release.

Van on-premise naar cloud

Een aantal klanten maakt inmiddels gebruik van de JOIN  in de Azure Private Cloud, waaronder hogeschool NHL/Stenden, Novadic Kentron en OV bureau Groningen-Drenthe.

Is jouw organisatie ook toe aan de overstap van de huidige situatie naar de JOIN Private Cloud? Bekijk dan eerst ons artikel met de 10 stappen om succesvol over te stappen van JOIN on-premise naar de JOIN Azure Cloud

Ben jij al klaar om over te stappen? Wij helpen je graag met de migratie in juiste banen te leiden. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Plan een online demo

Zij werken al in de JOIN Azure Private Cloud, of zijn inmiddels overgestapt...

NHL Stenden
NK.png
OV-bureau-1
Gemeente-HG.png
Starlet.png
Kyocera.png

Volg ons ook op: