Doclogic Nieuws

Digitaal ondertekenen in het onderwijs heeft de toekomst

Digitalisering maakt stevige efficiencyslagen in de administratieve processen van onderwijsinstellingen mogelijk, maar vraagt tegelijkertijd om specifieke aandacht voor wet- en regelgeving, beveiliging en privacy.

Hogeschool Windesheim: Kwaliteitsverbetering van het wettelijk archief door de steekproefmodule

De afdeling DIV-A van Hogeschool Windesheim heeft er onlangs voor gekozen om steekproefsgewijs controles uit te oefenen op de hogeschoolbrede gearchiveerde documenten. Dit doen ze aan de hand van een samen met Doclogic ontwikkelde steekproefmodule. Er is sprake van een echte co-productie. Het idee voor de module is ontstaan bij Windesheim, terwijl Doclogic de technische ontwikkeling voor haar rekening nam.

Windesheim: een hogeschool met ambitie

Windesheim is een van de grootste HBO onderwijsinstellingen van Nederland. Met ruim 22.000 studenten en 2.000 werknemers verdeeld over twee vestigingen in Zwolle en Almere. Ondanks het grote aantal studenten, is één van de ambities om voor elke student een eigen leerroute mogelijk te maken. Dit vergt op het gebied van procesinrichting en archivering veel organisatie van de afdeling DIVA. 

Expertsessies zorg en onderwijs 2017Ook in 2017 organiseert Doclogic, samen met Decos Information Solutions, weer expertsessies voor de onderwijs- en zorgbranche. 

Expertsessie onderwijs 21 september

Op 21 september 2016 organiseert Doclogic een expertsessie voor de onderwijsbranche. Het doel van deze sessie is om te komen tot een gezamenlijke ontwikkelagenda voor JOIN.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: