Doclogic Nieuws

Koppeling JOIN - SharePoint / Teams: Het beste van twee werelden.

Combineer het laagdrempelige gebruik van MS SharePoint of MS Teams op de werkvloer met de robuuste archieffuncties van Decos JOIN en al je belangrijke projectdocumenten zijn automatisch, duurzaam én wettelijk gearchiveerd. JOIN - SharePoint / Teams is een krachtige koppeling die het beste van twee werelden verenigd.

JOIN Connectivity Suite: Verbinden als handelsmerk

Om aan de grote vraag naar koppelingen met Case & Document Management Systeem Decos JOIN te kunnen voldoen heeft Decos in 2012 het integratieplatform JOIN Connect en sinds oktober 2018 de RESTApi (JOIN versie 6.23) gelanceerd.

Decos kondigt JOIN NOW voor Office 365: werken in de Cloud aan

Tijdens de JOIN Productdag in het Bestuurscentrum van de HLT gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen, heeft Decos Information Solutions de roadmap voor het komende half jaar en diverse nieuwe features voor JOIN aangekondigd. De langverwachte JOIN NOW en Office 365 feature JOIN NEXT sprong daarbij voor Doclogic het meest in het oog. 

Doclogic bezoekt Decos Development Center in India

Doclogic en Decos join forces!

Op 3 oktober 2017 heeft een afvaardiging van Doclogic een werkbezoek gebracht aan Pune, een universiteitsstad waar sinds 2001 het Development Center van Decos Information Solutions gevestigd is. Naast de ontwikkelingen voor haar diverse productlijnen die Decos in Noordwijk uitvoert, wordt in het Software Development Center in India mede invulling gegeven aan de ontwikkeling van diverse software proposities die Decos in portfolio heeft.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: