Doclogic Nieuws

OV-bureau Groningen Drenthe geeft met migratie naar de cloud haar digitale ambities verder invulling

In de afgelopen maanden is intensief samengewerkt tussen het OV-bureau Groningen Drenthe en Doclogic om te bepalen hoe het OV-bureau het beste kan migreren naar de Cloud en invulling kan geven aan stappen voor digitaal SAMEN werken. Dit heeft geleid tot ondertekening van de overeenkomst om invulling te geven aan de digitale ambities.

Indofin Middelland Beheer eerste JOIN klant op Amazon Cloud

Doclogic heeft onlangs, in opdracht van Indofin Middelland Beheer, het Case Management Systeem Decos JOIN succesvol gemigreerd naar de Amazon Cloud. De investeringsmaatschappij uit Rotterdam werkt al sinds 2011 met Decos JOIN.  Indofin Middelland Beheer is daarmee de eerste Decos JOIN klant die is overgestapt op Amazon Cloud.

Decos organiseert gratis Masterclass cloud!

Op donderdag 15 juni organiseren Decos en True, de hostingleverancier Decos, van 13:00 – 17:00 uur een informatieve middag, waarin alles in het teken staat van de Cloud. Tijdens deze middag kom je alles te weten over de Cloud en staat een rondleiding in het servercentrum van True op het programma. Om 13:00 uur is de kick-off bij het kantoor van True.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: