Doclogic Nieuws

Digitaal ondertekenen in het onderwijs heeft de toekomst

Digitalisering maakt stevige efficiencyslagen in de administratieve processen van onderwijsinstellingen mogelijk, maar vraagt tegelijkertijd om specifieke aandacht voor wet- en regelgeving, beveiliging en privacy.

Gemeente Neder-Betuwe: Digitaal Ondertekenen is de basis voor efficiency in de bedrijfsprocessen

De Gemeente Neder-Betuwe werkt al sinds 2006 met Zaaksysteem Decos JOIN, waarin dossiers digitaal kunnen worden opgeslagen. Door de processen zo maximaal mogelijk te automatiseren is het volgens Roel Schroot veel beter mogelijk geworden om de grote stroom aan informatie, ook voor een kleinere gemeente goed te organiseren.

Gemeente staphorst kiest voor slimme oplossingen

Recentelijk heeft de gemeente Staphorst gekozen voor een aantal slimme JOIN-oplossingen van Doclogic, namelijk de steekproefmodule, koppeling voor digitaal ondertekenen met ValidSign en een koppeling met de tool DataMask voor het digitaal anonimiseren van privacygevoelige gegevens.

Sterke opmars rechtsgeldig digitaal ondertekenen

Digitale informatie en de omloopsnelheid van de bijbehorende documentstromen nemen in rap tempo toe en zijn aan de orde van de dag in de transitie van papier naar digitaal werken. Goede informatievoorziening is voor vele organisaties de basis voor een passende uitvoering van de bedrijfsprocessen.

de griffie als informatiemakelaar: Een kwestie van slim automatiseren.

In deze klantcase gaat Doclogic samen met Hans Rijs o.a. in op deze technologische ontwikkelingen bij de gemeente en hoe diverse applicaties voor o.a. digitaal ondertekenen (Ondertekenen.nl), archiveren (JOIN) en vergaderen (Parlaeus) nauw met elkaar samenwerken, met als resultaat een efficiënter werkproces. Hans Rijs, is griffier van Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en is graag aangehaakt bij diverse technologische ontwikkelingen. Met name de ontwikkelingen die een bijdrage kunnen leveren aan digitalisering van de werkprocessen rondom de griffie. 

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: