Doclogic Nieuws

Gemeente staphorst kiest voor slimme oplossingen

Recentelijk heeft de gemeente Staphorst gekozen voor een aantal slimme JOIN-oplossingen van Doclogic, namelijk de steekproefmodule, koppeling voor digitaal ondertekenen met ValidSign en een koppeling met de tool DataMask voor het digitaal anonimiseren van privacygevoelige gegevens.

Hogeschool Windesheim: Kwaliteitsverbetering van het wettelijk archief door de steekproefmodule

De afdeling DIV-A van Hogeschool Windesheim heeft er onlangs voor gekozen om steekproefsgewijs controles uit te oefenen op de hogeschoolbrede gearchiveerde documenten. Dit doen ze aan de hand van een samen met Doclogic ontwikkelde steekproefmodule. Er is sprake van een echte co-productie. Het idee voor de module is ontstaan bij Windesheim, terwijl Doclogic de technische ontwikkeling voor haar rekening nam.

Hogere kwaliteit registraties in Decos JOIN met de Doclogic Steekproef module

Goede informatievoorziening is voor vele organisaties de basis voor een passende uitvoering van de bedrijfsprocessen. De geautomatiseerde steekproef toepassing is gebaseerd op een door Doclogic zelf ontwikkelde softwarecomponent die steekproefsgewijs geautomatiseerde kwaliteitscontrole uitvoert op registraties in Decos JOIN.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: