Doclogic Nieuws

Doclogic Digital Professionals: Actief bijdragen aan uw digitale transformatie

Na diverse klantverzoeken voor langdurigere projectondersteuning voor digitaliseringsprojecten rondom Decos JOIN heeft Doclogic haar dienstverlening uitgebreid met Digital Professionals.

Decos Technology Group breidt uit met overname Doclogic

NOORDWIJK - Per 1 oktober 2021 is Doclogic B.V. uit Meppel onderdeel van de Decos Technology Group. Doclogic levert innovatieve oplossingen voor digitaal werken en is een belangrijke reseller van Decos. Het bedrijf is een bekende naam in de zorgbranche, bij onderwijsinstellingen en ZBO’s. De Decos Technology Groep opereert onder andere in Nederland, India, de Nederlandse Antillen en Noord-Amerika en levert naast oplossingen voor informatiemanagement, zoals JOIN en Fixi, software development diensten. Met deze overname wil Decos synergievoordelen bereiken op het gebied van clouddienstverlening en sales en marketing.

Doclogic en DataMask sluiten partnerovereenkomst

Recentelijk heeft Doclogic een partnerovereenkomst gesloten met DataMask, ontwikkelaar van software voor het anonimiseren van gegevens in bestanden en documenten. Al tijdens de eerste ontmoeting in 2018 werd duidelijk dat de anonimiseringsoftware van DataMask een oplossing is die perfect aansluit bij organisaties die gebruik maken van JOIN Zaak & Document.

Even voorstellen: Harko van der kaap

'Eindelijk een goede bij Doclogic!'

Sinds 1 december 2018 is Harko van der Kaap in dienst bij Doclogic. Harko is geen onbekende voor Doclogic. De afgelopen zeven jaar heeft Harko gewerkt bij waterschap Noorderzijlvest, een klant van Doclogic.

JOIN Klant Contact (JKC) nieuw in het portfolio van Doclogic

Sinds 2001 is Doclogic een vertrouwd adres als implementatie – en sparringpartner voor Digitaal Werken, met DMS/Case Management Systeem Decos JOIN als stevige fundering. Doclogic heeft sinds kort ook het Decos product JOIN Klant Contact (JKC) in het oplossingen portfolio beschikbaar.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: