Doclogic identiteit

Wat maakt Doclogic, Doclogic? Wat mag je verwachten als wij samen met jou en jouw organisatie een digitaal samenwerken traject aangaan? We vertellen je graag meer over onze identiteit, kernwaarden en cultuur, maar we laten je het nog veel liever zelf ervaren.

Onze kernwaarden

DNA, bestaat uit 4 kernwaarden en bevat al onze menselijke kenmerken. DNA is als het ware de blauwdruk voor ons bestaan. Dit geldt ook voor organisaties. Hoewel iedere organisatie continu verandert, is de manier waarop wij bij Doclogic met elkaar omgaan een wijze waar we graag aan vasthouden. Ons DNA maakt ons wie wij zijn en is de basis voor ons succes. 

We zijn professionele aanpakkers en helpen onze klanten bij het verder digitaliseren van hun processen. Daarbij werken we zelf ook helemaal digitaal. Het enige papier bij ons op kantoor is het toilet papier. Ietwat eigenzinnig? Jazeker! Maar altijd vriendschappelijk en samen met collega’s en klanten. We geloven er heilig in dat 1 plus 1 altijd meer dan 2 is. Dat is wat Doclogic, Doclogic maakt: heel logisch!


Middel 10

SAMENWERKEN EN SAMEN WERKEN! DAT IS ONS DNA.

DOWNLOAD DNA PAPER

 


 

Na een intensieve samenwerking van ruim 20 jaar, is Doclogic B.V. per 1 oktober 2021, onderdeel geworden van de Decos Technology Group.

Over Decos

Decos digitaliseert de wereld en verbindt mensen en informatie. Zo worden bedrijven en overheidsorganisaties passend geholpen om invulling te geven aan de standaard van morgen. Decos, dat zelf 100 procent papierloos werkt, richt zich op informatie- en documentmanagement, real-time samenwerking, multi-channel klantcontact en duurzaamheid. Organisaties die reeds gebruik maken van de slimme oplossingen van Decos, zoals de gemeente Amsterdam, KPN, Veiligheidsregio Groningen en het Ministerie van Veiligheid en Justitie, werken efficiënter en effectiever samen. Met elkaar wordt er daardoor vormgegeven aan de toekomst.

Voor meer informatie www.decos.com.

 


 

Vriendschap

Samen met een glimlach

Vriendschap - Samen met een glimlach

Vrienden hebben plezier, maken lol en kunnen op elkaar vertrouwen. Dat is ook hoe Doclogic’ers met elkaar omgaan én hoe we met klanten omgaan. We gaan uit van vertrouwen en gaan voor een lange termijnrelatie. Dat doen we door goed samen te werken en een hoop lol te hebben.


AUTHENTIEK - WE ZIJN EERLIJK EN ONSZELF

Iedereen is anders bij Doclogic en soms zelfs een beetje raar. Daar zijn we trots op! Voor een buitenstaander misschien een vreemde combinatie, maar voor ons een ideale samenstelling! Doclogic’ers kunnen en mogen altijd zichzelf zijn met zijn of haar eigen specifieke kennis, overtuigingen en eigenaardigheden. Deze steken we ook zeker niet onder stoelen of banken. Niet bij collega’s, maar ook zeker niet bij klanten. Daarmee vullen we elkaar enorm aan en leren we iedere dag van elkaar.

AUTHENTIEK

We zijn eerlijk en onszelf


AANPAKKEN 

We houden niet van stilzitten

AANPAKKEN - WE HOUDEN NIET VAN STILZITTEN

Bij Doclogic houden we niet van stilzitten, maar pakken we graag aan. We realiseren oplossingen en helpen klanten. Niemand verstopt zich in een hoekje of loopt weg als er iets gedaan moet worden. We zijn resultaatgericht en zetten graag dat stapje extra voor klanten en collega’s. Snelheid is belangrijk, maar we haasten ons niet, want details maken het verschil!

We schrikken niet van nieuwe oplossingen, koppelingen of technieken. Het is belangrijk dat we blijven leren en ons kunnen aanpassen als de omstandigheden daarom vragen. We worden continu uitgedaagd om te veranderen of om ons aan te passen. Doclogic wil flexibel zijn om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We durven en we doen. Maken fouten en leren ervan. Elke dag een beetje beter.


Professioneel - zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

Dat we eigenzinnig zijn en samen veel lol maken, wil niet zeggen dat het een grote chaos is bij Doclogic. Er zijn een aantal zaken waar we geen concessies in doen: Afspraak is afspraak en we communiceren duidelijk met klanten en collega’s. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Als er iets mis gaat lossen we het eerst op en daarna praten we wel over hoe het anders had gemoeten.

We bouwen slimme oplossingen waarmee we onze klanten op professionele wijze stappen laten zetten in verdere digitalisering van hun processen. We werken veilig (Doclogic is ISO27001 gecertificeerd) en zijn flexibel waar het kan, maar strak waar het moet.

Professioneel

Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen


17 medewerkers

Bekijk hier ons volledige team

130+ klanten

Allemaal met hetzelfde doel: Effectief digitaal samenwerken.

 6 Sectoren

Waaronder zorg, onderwijs, zakelijke dienstverlening, afvalverwerking, overheid en vastgoed

 

8 partners

Verdeeld over businesspartners en technologiepartners