Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

OV-Bureau Groningen Drenthe: 'Gedreven op weg' met digitaal werken

Het OV-bureau Groningen Drenthe ontwikkelt, organiseert en beheert sinds 2005 het openbaar vervoer per bus in de provincies Groningen en Drenthe. Het OV-bureau is een samenwerkingsverband van deze twee provincies en de gemeente Groningen. De vijfentwintig medewerkers hebben als doel om steden en platteland in de twee provincies bereikbaar te houden door openbaar vervoer per bus, en een goed alternatief te bieden voor autogebruik.

Doclogic bezoekt Decos Development Center in India

Doclogic en Decos join forces!

Op 3 oktober 2017 heeft een afvaardiging van Doclogic een werkbezoek gebracht aan Pune, een universiteitsstad waar sinds 2001 het Development Center van Decos Information Solutions gevestigd is. Naast de ontwikkelingen voor haar diverse productlijnen die Decos in Noordwijk uitvoert, wordt in het Software Development Center in India mede invulling gegeven aan de ontwikkeling van diverse software proposities die Decos in portfolio heeft.

Succesvolle livegang eerste fase Case Management bij ACM

Autoriteit Consument & Markt (ACM) onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken is  een onafhankelijke publieke toezichthouder belast met het toezicht op de mededinging, de telecommunicatie en het consumentenrecht. Denk hierbij aan opsporen en beboeten van kartels, het nemen van besluiten over fusies en overnames in energie, telecom, post en vervoerszaken.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Recente updates

Volg ons ook op: