Sinds JOIN versie 6.26 is gereleased, is de langverwachte integratie tussen JOIN en Office 365 gerealiseerd. Daarmee kun je direct vanuit je mailprogramma e-mail en bijlagen in JOIN opslaan. Ook is het met deze module mogelijk om gemakkelijk mails op te stellen en bestanden bij te voegen vanuit JOIN.

CLIENTLESS MET OFFICE 365 INTEGRATIE

Voor de JOIN Office 365 module heb je geen JOIN Client meer nodig. Dat gaat je een flinke tijdwinst opleveren! Ook de voor de afdeling ICT, die geen clients meer hoeft uit te rollen, gaat deze module een aanzienlijke tijdsbesparing opleveren! Met deze module kun je, zolang je organisatie beschikt over een geldige Office 365 licentie, gebruik maken van JOIN NOW als add-in voor Office 365.

 

Een overzicht van de integratie van JOIN met Microsoft Office 365. In deze video het versturen van een e-mail en opslaan in Decos JOIN.

ADFS VEILIG IDENTIFICATIEMIDDEL Office 365

ADFS maakt het mogelijk om binnen de organisatie op een volledig betrouwbare en gebruiksvriendelijke wijze te kunnen inloggen (authenticatie) in applicaties die in de Cloud, dus “buiten” draaien. 

direct starten met koppeling Decos JOIN-Office 365?

Heb je een geldige licentie voor Office 365 en zou je deze integratie met JOIN graag willen regelen? Dan helpen we je daar uiteraard graag bij!

  • De integratie is beschikbaar voor alle JOIN gebruikers
  • Doclogic regelt samen met Decos de Office 365 Online Server voor het openen van online bestanden

Klanten met de module JOIN office 365

Volg ons ook op: