JOIN Search maakt het mogelijk om zeer snel door alle informatie collecties binnen Decos JOIN te zoeken op basis van 1 zoekvenster via slimme wereldwijd toegepaste zoekalgoritmen van Elastic Search. Met de nieuwe zoekmachine in Decos JOIN wordt het mogelijk om grote hoeveelheden informatie sneller en eenvoudiger terug te vinden.

Zoeken a la Google

Op deze wijze wordt het fulltext zoeken binnen Decos JOIN, vanuit één zoekbox, sterk vereenvoudigd, met een interface die erg vergelijkbaar is met zoekmachine Google.

Google staat er om bekend zoekresultaten niet alleen supersnel weer te geven, maar tevens het meest relevante resultaat altijd “bovenaan” te tonen. Google faciliteert dit door in hun algoritme allerlei “boosters” op te nemen, die de vindbaarheid kunnen beïnvloeden. Je kunt hierbij denken de omschrijving van een document en de recentheid van registratie. Door deze te combineren is Decos JOIN steeds beter in staat zonder aanvullende zoekopdrachten direct te tonen waar de gebruiker naar op zoek is.

JOIN Search

Snelheid en relevantie

Met de nieuwe zoekmachine wordt “relevance ranking” toegepast, zodat verschillende criteria de score van het zoekresultaat bepalen om zo de meest relevante informatie binnen enkele milliseconden bovenaan in een resultatenlijst te tonen.

Snelle implementatie van JOIN Search

Om over JOIN Search te kunnen beschikken, dient er een installatie door een technisch consultant van Doclogic te worden uitgevoerd op uw lokale JOIN Server. Voor JOIN Search worden geen kosten in rekening gebracht, echter de jaarlijkse onderhoudskosten worden met euro 2.000 verhoogd, aangezien er jaarlijks onderhoud op de zoekmachine dient te worden uitgevoerd om deze zo optimaal en snel mogelijk te laten werken.

Maakt u gebruik van de JOIN Private Cloud, dan is het gebruik van JOIN Search kosteloos.

 

Klanten met JOIN Search MODULE

SON-1
Yulius-1
NRGD
Indofin

Volg ons ook op: