Doclogic Nieuws

Maak kennis met de verbeterde weergave van JOIN op de tablet

Vanaf JOIN 6.19 heeft Decos Information Solutions flink wat verbeteringen aangebracht voor de weergave van JOIN Zaak & Document op een tablet. 

JOIN Zaak & Document ook als responsive versie?

Decos heeft een responsive versie van JOIN Zaak & Document aangekondigd genaamd EnJOIN. Dit is een volledig responsive versie met een nieuw design van JOIN geschikt voor zowel mobiel en tablet.

Succesvolle livegang eerste fase Case Management bij ACM

Autoriteit Consument & Markt (ACM) onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken is  een onafhankelijke publieke toezichthouder belast met het toezicht op de mededinging, de telecommunicatie en het consumentenrecht. Denk hierbij aan opsporen en beboeten van kartels, het nemen van besluiten over fusies en overnames in energie, telecom, post en vervoerszaken.

Nieuw in Decos JOIN: JOIN Search!

Onlangs is Decos JOIN 6.16 gelanceerd en daarbij ook de zeer interessante feature: JOIN Search. JOIN Search maakt het mogelijk om zeer snel door alle informatie collecties binnen Decos JOIN te zoeken op basis van 1 zoekvenster via slimme wereldwijd toegepaste zoekalgoritmen van Elastic Search. Met de nieuwe zoekmachine in Decos JOIN wordt het mogelijk om grote hoeveelheden informatie sneller en eenvoudiger terug te vinden.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: