Diensten

Om onze klanten, die gebruik maken van onze generieke én branche-specifieke oplossingen en producten, op de juiste manier te kunnen ondersteunen bieden wij een tal van diensten aan. Denk daarbij aan technische- en functionele consultancy, support, project management en ondersteunend functioneel beheer. Met onze diensten, producten en specifieke oplossingen staat altijd één ding altijd centraal en dat is efficiënt digitaal samenwerken. Met uw collega’s, maar ook met klanten en (keten)partners.

Support

Waar technische applicaties draaien, ontstaan issues.. Goede support en snelle ondersteuning zijn van daarom levensbelang om weer vlot 'up-and-running' te zijn. 

Functionele consultancy

Een effectieve vertaling van de  informatie-huishouding naar een veilige én werkende applicatie ligt niet altijd voor de hand. Maar hoe zorg je als organisatie dat deze (vaak) papieren bedrijfsprocessen worden omgezet naar een gebruikersvriendelijke procesapplicatie?

Technische consultancy

Een IT-infrastructuur staat altijd voor uiteenlopende uitdagingen. Zeker in deze snel veranderende wereld, waar veiligheid voor veel organisaties een topprioriteit is. Goede technische installatie én beheer van de kernapplicaties zijn essentieel.

Project management

Een succesvol digitaliseringsproject is van veel factoren afhankelijk. Je hebt te maken met teamleden van diverse partijen, een scope, een budget, tijdsdruk, diverse communicatie-stromen en veel meer. Goede coördinatie is belangrijk om het project te laten slagen.

Functioneel beheer

Bij tijdelijke afwezigheid van de functioneel beheerder of bij onvoldoende capaciteit in het functioneel beheer team kan onnodige druk op de organisatie ontstaan. Aanvulling op dit vlak kan in dat geval een welkome verrassing zijn.

Business Consultancy

Het op een juiste wijze inrichten van uw applicatie is natuurlijk belangrijk om goed digitaal te kunnen werken. Wist u echter dat door digitaal te werken, uw bedrijfsprocessen vaak een stuk sneller en efficiënter kunnen?