Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

JOIN Klant Contact (JKC) nieuw in het portfolio van Doclogic

Sinds 2001 is Doclogic een vertrouwd adres als implementatie – en sparringpartner voor Digitaal Werken, met DMS/Case Management Systeem Decos JOIN als stevige fundering. Doclogic heeft sinds kort ook het Decos product JOIN Klant Contact (JKC) in het oplossingen portfolio beschikbaar.

Decos Information Solutions en Doclogic intensiveren samenwerking

Onlangs hebben een aantal klanten in de zakelijke dienstverlening, zorg – en onderwijssector en de woningcorporatiemarkt de overstap gemaakt van Decos naar Doclogic. In samenspraak met Decos en de klant neemt Doclogic, partner voor trajecten Digitaal Werken de ondersteuning en support van de Decos oplossingen van een aantal klanten in genoemde sectoren over.

De Woningstichting: "Zaakgericht werken is een voortdurend streven"

Decos organiseert gratis Masterclass cloud!

Op donderdag 15 juni organiseren Decos en True, de hostingleverancier Decos, van 13:00 – 17:00 uur een informatieve middag, waarin alles in het teken staat van de Cloud. Tijdens deze middag kom je alles te weten over de Cloud en staat een rondleiding in het servercentrum van True op het programma. Om 13:00 uur is de kick-off bij het kantoor van True.

Presentatie JOIN Connect Power Integraties beschikbaar

Op 4 oktober j.l. heeft Decos Information Solutions de 19e Relatiedag verzorgd. Op deze belangrijke dag waarbij nieuwe ontwikkelingen binnen de JOIN suite centraal staan had Doclogic, als meest ervaren Decos integratie - en implementatiepartner wederom een sprekersslot waarin de mogelijkheden van integratie via JOIN Connect centraal stond.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Recente updates

Volg ons ook op: