Doclogic Nieuws

Doclogic lanceert integratie tussen SharePoint en OurMeeting

De eerste klanten maken inmiddels gebruik van de koppeling

Amarant Groep bespaart VIJF miljoen vellen papier met Papierloos Vergaderen!

Zorgorganisatie Amarant Groep heeft sinds het moment dat ze overstapte op digitaal vergaderen, vijf miljoen vellen papier bespaard. In 2017 ging de organisatie de grens van vijf miljoen vellen over. Om die prestatie te onderstrepen lieten implementatiepartner Doclogic en OurMeeting, de vergaderoplossing, een animatiefilm maken waarin zichtbaar wordt hoeveel ‘vijf miljoen velletjes’ eigenlijk is.

DocWolves brengt iPhone app OurMeeting uit

DocWolves, de ontwikkelaar van de papierloos vergaderapplicatie OurMeeting, heeft een iPhone App van OurMeeting uitgebracht. Een app waar veel OurMeeting gebruikers al naar uit keken. 

SOVAK digitaliseert vergaderingen

Medewerkers van SOVAK, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, zijn gestart met papierloos vergaderen. Doclogic heeft hier onlangs de vergadertool OurMeeting geïmplementeerd. De eerste leden van het management team zijn inmiddels getraind door onze OurMeeting-specialist Willem Lammerts.

Papierloos vergaderen tool OurMeeting Member krijgt opfrisbeurt

DocWolves, ontwikkelaar van de papierloos vergaderen tool OurMeeting, heeft de online documentenbox voor PC en laptop, OurMeeting Member een flinke opfrisbeurt gegeven. Door deze verandering is de layout weer volledig afgestemt op de onlangs vernieuwde app OurMeeting 2.0.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: