Geen kopieën van documenten meer verspreiden via de mail, maar linkjes naar het document in JOIN. Dat kan natuurlijk al lang met het zaaksysteem Decos JOIN. Doclogic zet hierin een stap verder en heeft een module ontwikkeld waarbij het mailen grotendeels wordt geautomatiseerd. De JOIN Automailer module.

Wat doet de JOIN Automailer module?

De door Doclogic ontwikkelde module maakt het mogelijk om direct vanuit de documentregistratie één of meerdere standaard mails te versturen naar de belanghebbende. Bijlagen worden automatisch bijgevoegd aan de mail. JOIN gebruikers krijgen een link naar het document in de registratie, terwijl externe gebruikers het document als bijlage ontvangen.

4

Vanuit de documentregistratie gelijk een mail versturen met de JOIN Automailer module.

 

Hoe werkt de JOIN Automailer module?

Automailer-2

 

De poststempel is (nu echt) verleden tijd

Vroeger gebruikte elke DIV-er of archiefmedewerker een poststempel. In de stempel stond informatie over wie het document in behandeling heeft gekregen, wie het document als kopie heeft gekregen en natuurlijk de ontvangstdatum.

Tegenwoordig is de poststempel steeds minder nodig, maar sinds kort helemaal overbodig met de JOIN Automailer module. De behandelaar en de collega’s krijgen een bericht met link naar het document met 1 druk op de knop.

  • Automatisch mailen vanuit de documentregistratie
  • Documenten als link of als fysieke bijlage
  • Efficiënter en productiever werken
  • Minder papieren poststukken
  • Geen poststempels meer nodig

Klanten met JOIN Automailer module

Hunze-en-Aa's

 

Drenthe-College

 

Gemeente Aalten

 

Volg ons ook op: