project management door Doclogic

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om een digitaliseringsproject succesvol af te ronden. Bij elk project, ongeacht hoe groot of klein deze is, verzorgen wij projectmanagement. Onze projectmanager is naast het centrale aanspreekpunt voor onze klanten ook verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang en de kwaliteit van het project en voert hierover periodiek overleg met de klant.

Daarnaast is het de taak van onze projectmanager, eventueel in samenwerking met een projectmanager van de klant of andere leveranciers, om ervoor te zorgen dat het project op de juiste manier wordt gecoördineerd. Budget- en kwaliteitsbewaking zijn daarbij van essentieel belang.


Projectmanagement_planning

 

Waarom een project manager van Doclogic?

Digitaliseringsprojecten zijn vaak complex en daarbij is geen project hetzelfde. Een goede projectmanager is daarom belangrijk om het project tot een succesvol af te ronden. Als je met Doclogic een project start ben je verzekerd van de volgende zaken:

  • Bijna 20 jaar ervaring met digitaliseringsprojecten
  • Dedicated projectmanager bij elk project
  • Een centraal aanspreekpunt voor alles
  • Zowel technische als functionele kennisstart jouw organisatie binnenkort met een digitaliseringsproject?

Wij helpen je graag dit project coördineren. Plan via onderstaande kop een afspraak in met Richard Dobbe voor een oriënterend gesprek.

Plan een online afspraak met sales