Doclogic Nieuws

Koppeling JOIN - SharePoint / Teams: Het beste van twee werelden.

Combineer het laagdrempelige gebruik van MS SharePoint of MS Teams op de werkvloer met de robuuste archieffuncties van Decos JOIN en al je belangrijke projectdocumenten zijn automatisch, duurzaam én wettelijk gearchiveerd. JOIN - SharePoint / Teams is een krachtige koppeling die het beste van twee werelden verenigd.

Digitaal ondertekenen in het onderwijs heeft de toekomst

Digitalisering maakt stevige efficiencyslagen in de administratieve processen van onderwijsinstellingen mogelijk, maar vraagt tegelijkertijd om specifieke aandacht voor wet- en regelgeving, beveiliging en privacy.

JOIN Connectivity Suite: Verbinden als handelsmerk

Om aan de grote vraag naar koppelingen met Case & Document Management Systeem Decos JOIN te kunnen voldoen heeft Decos in 2012 het integratieplatform JOIN Connect en sinds oktober 2018 de RESTApi (JOIN versie 6.23) gelanceerd.

Waterschap Hunze & Aa’s gaat anonimiseren met oplossingen van Doclogic en DataMask

Medio februari heeft Waterschap Hunze & Aa's gekozen voor de koppeling tussen JOIN en DataMask en gaat het bestanden en e-mails anonimiseren met de software van DataMask. Met deze oplossing stapt het Waterschap af van het handmatig ijverig stiften van gevoelige gegevens. 

Eenvoudig bestanden en e-mail opslaan met JOIN - Office 365 integratie

Met de meest recente release van Decos JOIN (versie 6.26), is de integratie tussen JOIN en Office 365 gerealiseerd. Daarmee kun je direct vanuit je mailprogramma e-mail en bijlagen in JOIN opslaan. Ook kun je gemakkelijk mail opstellen en bestanden bijvoegen vanuit JOIN.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: