Organisaties werken meer en meer digitaal en een werkplek zonder papier is niet alleen zeer overzichtelijk, maar tevens uiterst efficiënt. Toch worden er in de voorbereiding van vergaderingen nog steeds heel veel documenten vooraf geprint en meegenomen naar vergaderingen. De vergaderdeelnemers printen keurig de agenda, actielijsten en bespreekpunten, die men veelal per e-mail, of misschien nog per reguliere post ontvangt, dit leidt tot stapels papier en dit kan tegenwoordig echt anders!

Vergaderen met papier verleden tijd?

Wij helpen organisaties de bedrijfsvoering efficiënter en effectiever in te richten om zo de dienstverlening naar een hoger plan te brengen. De stapels papier die nu bij vergaderingen gebruikt worden, zijn met het gebruik van een van onze oplossingen verleden tijd. Vergaderdocumenten zijn op simpele wijze digitaal te distribueren en kunnen door de vergaderdeelnemers bestuurders eenvoudig worden geraadpleegd op een tablet.

OurMeeting voor formele vergaderingen

Our Meeting is een complete oplossing voor papierloos vergaderen met een formeel karakter, waarbij een centrale rol voor het Secretariaat is weggelegd. Deze Cloud vergaderoplossing bestaat uit twee onderdelen:

OurMeeting Management: de centrale online beeromgeving voor het secretariaat of andere organisatoren van vergaderingen.

OurMeeting Member App: deze App faciliteert alle vergaderdeelnemers de vergaderstukken, waarop zij vervolgens annotaties kunnen maken en delen met andere deelnemers en belanghebbenden.

Agenda’s en bijbehorende documenten worden digitaal bijgehouden en stukken zijn flexibel op het laatste moment toe te voegen, waarbij de agenda opnieuw kan worden verstuurd, zonder dat de annotaties en de overige voorbereidende werkzaamheden worden overschreven.

MEER OVER OURMEETING >>

Koppeling-JOIN-OurMeeting.png

Standaard koppeling met JOIN

JOIN het bekende Document – Case Management Systeem van software producent Decos Information Solutions kan naadloos aan beide vergaderoplossingen worden gekoppeld, zodat u beschikt over een integrale suite voor klant interactie en archivering van de voor uw organisatie belangrijke documenten.

JOIN & SharePoint Algemeen-01.png

Artikelen over Papierloos vergaderen

ZGT.png

[fa-icon="quote-left"]

Wanneer wij het documentbeheer op orde hebben, kan de Raad van Bestuur efficient te werk gaan.

Veronique Veldhuis, secretaris RvB Ziekenhuisgroep Twente

 

LEES MEER [fa-icon="arrow-right"]

[fa-icon="quote-left"]

De uitrol van papierloos vergaderen heeft gezorgd voor een impuls voor het informatiebeheer en daardoor tot een betere besluitvorming binnen de diverse afdelingen van het bestuursbureau.

Amarant Groep

Amarant-Groep-Zorg.png

Volg ons ook op: