Doclogic Nieuws

JOIN Connectivity Suite: Verbinden als handelsmerk

[fa icon="clock-o"] 25-2-20 16:09 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] Integraties, Decos JOIN, JOIN connect, Data Integrator

Om aan de grote vraag naar koppelingen met Case & Document Management Systeem Decos JOIN te kunnen voldoen heeft Decos in 2012 het integratieplatform JOIN Connect en sinds oktober 2018 de RESTApi (JOIN versie 6.23) gelanceerd.

JOIN Connectivity suite - Verbinden als handelsmerk

De afkorting API staat voor Application Programming Interface en deze technologie maakt het mogelijk om andere derde software applicaties aan Decos JOIN te koppelen, of gegevens vanuit JOIN naar andere applicaties toe te sturen. Via deze werkwijze worden gegevens op een veilige en laagdrempelige manier uitgewisseld tussen JOIN en andere derde systemen en/of kernapplicaties.

Application Cloud

JOIN REST API en de Doclogic Data Integrator

Veel organisaties worstelen met de explosieve groei van data, zoals mailverkeer en andere informatiestromen. Deze informatie wordt vaak door meerdere medewerkers op meerdere netwerklocaties dubbel of zelfs meer opgeslagen, zonder dat men exact weet, welke versie nu de “juiste” is. Beschikt jouw organisatie over meerdere applicaties? Dan kan in het kader van efficiency het heel interessant zijn om te kijken naar de koppel – en integratie mogelijkheden van Decos JOIN. Het onderling koppelen van kernapplicaties is voor organisaties heel waardevol, omdat het een enorme hoeveelheid dubbel werk en daarmee fouten kan voorkomen.

 

Tijdlijn JOIN Integraties-1

 

Tijdlijn koppel- en integraties mogelijkheden JOIN

Eenvoudig en geautoriseerd toegang via web services

JOIN Connect kan het beste vergeleken worden met een “tolk” die gespecialiseerd is in het uitwisselen van berichten tussen Decos JOIN en derde applicaties. Hierdoor krijgen externe kernapplicaties via web services eenvoudig en geautoriseerd toegang tot de informatie die is opgeslagen in Decos JOIN. Het integratieplatform biedt bovendien de zekerheid dat metadata en bestanden op generieke wijze in Decos JOIN worden opgeslagen.

JOIN REST API, wat houdt dat nou precies in?

Via genoemde technologie is het mogelijk om veilig en geautomatiseerd, in hoog volume handelingen in een applicatie, zoals Decos JOIN te (laten) verrichten die normaliter door een mens dienen te worden uitgevoerd. Denk dan bijvoorbeeld aan het ophalen van gegevens vanuit een derde applicatie, het opslaan van gegevens en bestanden in JOIN, of het opvragen van gegevens in JOIN, of het wegschrijven van data naar een derde applicatie. Het inzetten van bovenstaande technologie reduceert de complexiteit van de informatie huishouding binnen uw organisatie door het integreren van applicaties, waardoor het beheer verminderd.

Minder gedoe, meer productiviteit MET DE Doclogic Data Integrator

Koppelingen kunnen op deze wijze eenvoudiger en sneller worden gerealiseerd waardoor je maximaal kan profiteren van beschikbare informatie binnen de organisatie. Door applicaties rondom Decos JOIN met elkaar te integreren worden bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk ondersteund. Onderdelen uit de Doclogic Data Integrator worden ingezet om op een accurate en integere wijze data van en naar Decos JOIN te sturen of te verrijken.

Data Integrator 2020 - Verbinden als handelsmerk

Doclogic Data Integrator eigenschappen

Voorbeeld integraties met Decos JOIN

In 2020 koppelt Doclogic al meer dan 30 verschillende applicaties aan Decos JOIN én zijn er al meer dan 60 integraties met Decos JOIN gerealiseerd. Een greep uit de applicaties met JOIN:

Kijk voor een compleet overzicht van alle integraties en koppelingen met JOIN op onze speciaal ingerichte pagina: 'Apps, Tools en Integraties' 

Meer weten?

Procesgericht koppelen van kernapplicaties ter ondersteuning van het Wettelijk Digitaal Archief biedt dus duidelijke meerwaarde binnen de informatieketen van uw organisatie. Wilt u meer weten, leest u dan het volledige E-paper Integraties.

[18-2-2020]_EBook_Best_Practices_Integraties_voorkant

DOWNLOAD E-BOOK

Best practices voor een optimale informatiehuishouding

In dit e-book gaan we in op belangrijke onderwerpen op het gebied van integraties met Decos JOIN. 

DOWNLOAD NU!

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: