Doclogic Nieuws

Nieuw in Decos JOIN: JOIN Search!

[fa icon="clock-o"] 28-7-17 15:52 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] JOIN, JOIN Search, Document Management

Onlangs is Decos JOIN 6.16 gelanceerd en daarbij ook de zeer interessante feature: JOIN Search. JOIN Search maakt het mogelijk om zeer snel door alle informatie collecties binnen Decos JOIN te zoeken op basis van 1 zoekvenster via slimme wereldwijd toegepaste zoekalgoritmen van Elastic Search. Met de nieuwe zoekmachine in Decos JOIN wordt het mogelijk om grote hoeveelheden informatie sneller en eenvoudiger terug te vinden.

Zoeken a la Google

Op deze wijze wordt het fulltext zoeken binnen Decos JOIN, vanuit één zoekbox, sterk vereenvoudigd, met een interface die erg vergelijkbaar is met zoekmachine Google.

Join-Seach-a-la-google.png

Google staat er om bekend zoekresultaten niet alleen supersnel weer te geven, maar tevens het meest relevante resultaat altijd “bovenaan” te tonen. Google faciliteert dit door in hun algoritme allerlei “boosters” op te nemen, die de vindbaarheid kunnen beïnvloeden. Je kunt hierbij denken de omschrijving van een document en de recentheid van registratie. Door deze te combineren is Decos JOIN steeds beter in staat zonder aanvullende zoekopdrachten direct te tonen waar de gebruiker naar op zoek is.

Snelheid en relevantie

Met de nieuwe zoekmachine wordt “relevance ranking” toegepast, zodat verschillende criteria de score van het zoekresultaat bepalen om zo de meest relevante informatie binnen enkele milliseconden bovenaan in een resultatenlijst te tonen.

JOIN Search.png

Snelle implementatie

Om over JOIN Search te kunnen beschikken, dient er een installatie/configuratie door een technisch consultant van Doclogic te worden uitgevoerd op uw lokale JOIN Server. 

Maakt u gebruik van de JOIN Private Cloud, dan is het gebruik van JOIN Search kosteloos.

 

New Call-to-action

 

Filmpje JOIN Search

Meer weten over JOIN Search? Check het onderstaande filmpje van ontwikkelaar Decos Information Solutions.

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: