Doclogic Nieuws

JOIN Klant Contact (JKC) nieuw in het portfolio van Doclogic

[fa icon="clock-o"] 2-8-18 11:35 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] JOIN, Decos, Doclogic, JOIN Klant Contact (JKC)

Sinds 2001 is Doclogic een vertrouwd adres als implementatie – en sparringpartner voor Digitaal Werken, met DMS/Case Management Systeem Decos JOIN als stevige fundering. Doclogic heeft sinds kort ook het Decos product JOIN Klant Contact (JKC) in het oplossingen portfolio beschikbaar.

JKC: dicht de kloof tussen informatie uit uw front – en back office!

Uw klanten en medewerkers staan voortdurend in contact met uw organisatie via diverse (digitale) communicatiekanalen. Bereikbaarheid en goed klantcontact ligt aan de basis van klanttevredenheid en daarmee het succes van uw organisatie.

Om klanten passend te informeren en vragen tijdig af te kunnen handelen is relevante informatie nodig, die vaak zit “opgesloten” in diverse systemen. Voor een goed en integraal klantbeeld, dienen vele verschillende backoffice applicaties door de medewerker geraadpleegd te worden.

JOIN-Klant-Contact

Met Klantcontact van JOIN kan uw KCC team alle relevante informatie uit iedere bron binnen uw organisatie op intelligente en efficiënte wijze opzoeken en op intuïtieve wijze presenteren.

JOIN Klant Contact verschaft cruciaal inzicht aan uw medewerkers en andere stakeholders, zodat men er snellere en effectievere beslissingen kunnen worden genomen. 

>> Lees hier meer over de voordelen van JOIN Klant Contact, klantcases en beschikbare integraties.

Standaard koppeling met JOIN

JOIN het bekende Document – Case Management Systeem van software producent Decos Information Solutions kan naadloos worden gekoppeld, zodat u beschikt over een integrale suite voor klant interactie en archivering van de voor uw organisatie belangrijke documenten.

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: