Doclogic Nieuws

Indofin Middelland Beheer eerste JOIN klant op Amazon Cloud

[fa icon="clock-o"] 16-4-19 14:25 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] JOIN, cloud, Private Cloud, Amazon Cloud, Indofin Middelland Beheer, Decos Cloud

Doclogic heeft onlangs, in opdracht van Indofin Middelland Beheer, het Case Management Systeem Decos JOIN succesvol gemigreerd naar de Amazon Cloud. De investeringsmaatschappij uit Rotterdam werkt al sinds 2011 met Decos JOIN.  Indofin Middelland Beheer is daarmee de eerste Decos JOIN klant die is overgestapt op Amazon Cloud.

Indofin Middelland Beheer eerste JOIN klant op Amazon Cloud

Amazon cloud 

Amazon is een gerenommeerd  Amerikaans technologiebedrijf dat het  grootse Cloud Computing-platform en E-commerce marktplaats ter wereld faciliteert. Amazon.com, opgericht in 1994, begon als een online boekhandel, maar ging later ook video downloads,  muziekstreaming en (audio) boeken faciliteren. Het is niet alleen het  grootste internetbedrijf in de wereld, maar ook de op één na grootste werkgever in de Verenigde Staten.

Amazon web services | Decos JOIN op cloud in ierland 

Met Amazon Web Services (AWS) levert Amazon.com o.a. IT-diensten voor derden. Middels dit platform verkoopt het ook goederen op de eigen elektronische marktplaats. De Clouddiensten van AWS worden gebruikt  om volledige Cloudoplossingen te bieden, zoals een Private Cloud.

Indofin Middelland Beheer heeft ervoor gekozen om de volledige kantoorautomatisering op de Amazon Cloud onder te brengen, aangezien ze naast de hoofdvestiging in Seattle ook een vestiging heeft in Houston. Decos JOIN heeft een belangrijke positie in de kantoorautomatisering van Indofin en zo is het verzoek gekomen om Decos JOIN te migreren naar de Amazon Cloud.

SNELLE MIGRATIE 

De Amazon Cloud staat fysiek dan wel op een serverplatform in Ierland, maar dit platform kan prima op afstand worden benaderd. Daarom is deze migratie feitelijk vergelijkbaar met een technische migratie naar een andere serveromgeving, zoals de professionals van Doclogic dit al jaren uitvoeren. De migratie was dan ook binnen enkele dagen een feit.

OOK INTERESSE om over te stappen naar de cloud?

Bent u ook geïnteresseerd in wat overstappen naar de Cloud voor u kan betekenen, of denkt u erover om over te stappen naar de Decos Cloud, neem dan gerust contact op met de afdeling Sales (Patrick Talen of Richard Dobbe) via 0522 442 969 of info@doclogic.nl 

Extra informatie overstap naar decos cloud?

Graag verwijzen we u dan naar de klantcase van verslavingszorg zorginstelling Novadic-Kentron, waarin haarfijn wordt uitgelegd welke beweegredenen en andere voordelen op het gebied van ontzorgen qua technisch beheer voor Novadic-Kentron hebben geleid tot de outsourcing naar de Decos Cloud. 

New Call-to-action

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: