Doclogic Nieuws

Presentatie JOIN Connect Power Integraties beschikbaar

[fa icon="clock-o"] 6-10-16 9:52 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] JOIN, Decos, Connect

Op 4 oktober j.l. heeft Decos Information Solutions de 19e Relatiedag verzorgd. Op deze belangrijke dag waarbij nieuwe ontwikkelingen binnen de JOIN suite centraal staan had Doclogic, als meest ervaren Decos integratie - en implementatiepartner wederom een sprekersslot waarin de mogelijkheden van integratie via JOIN Connect centraal stond.

De presentatie JOIN Connect Power Integraties is net als vorig goed bezocht. In de presentatie gaan we verder in op het integratieplatform van Decos: JOIN Connect. Connect maakt het mogelijk om gegevens uit te wisselen tussen JOIN en andere backoffice systemen en/of kernapplicaties. In de presentatie worden een aantal praktijkcases beschreven van zogenaamde 'power integraties'. Tevens worden diverse casussen en best practices gegeven van het integratieplatform.

Nieuw toegevoegd ten opzichte van vorig jaar zijn de Send2-app, ontwikkeld door Doclogic, en Digitaal Ondertekenen via ondertekenen.nl van leverancier Evidos.

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: