Decos Information Solutions

  Decos-partner-van-Doclogic.png

  Decos Information Solutions

  Leverancier Digitaal Case Management

  Decos is sinds de oprichting in 1987 gespecialiseerd leverancier in het structureren en ordenen van ongestructureerde informatie via opslag in het NEN 2082 gecertificeerde Case Management Systeem Decos JOIN.

  Decos JOIN voldoet hiermee als Document & Records Management oplossing aan de wettelijke normen voor informatie- en archiefmanagementsoftware en bevat functionele eisen voor duurzaam beheer en archivering van digitale documenten.

  Gecertificeerd partner 

  Doclogic is sinds 2001 gecertificeerd implementatiepartner en reseller. Wij implementeren  Decos JOIN vooral in de sectoren onderwijs, zorg en zakelijke dienstverlening. Inmiddels faciliteren wij meer dan 120 organisaties met de oplossingen van Decos voor het organisatie breed beheren van informatie.

  Onze jarenlange samenwerking met Decos resulteert in een hele reeks met oplossingen:

  Dynamic Case Management.jpg
  [VOORKANT]_Whitepaper_succesvol_met_Decos_JOIN_naar_de_AZURE_Cloud
  Richard-Dobbe.png

  "Doclogic is sinds 2001 een vertrouwd adres als professioneel implementatie- en integratiepartner van Decos. Doclogic staat, als meest ervaren partner, voor no-nonsense, korte communicatielijnen en innovatieve, pragmatische oplossingen rondom Digitaal Werken met Case Management Systeem JOIN als robuuste fundering."

  Nieuws en blogs over Decos

  Blog

  Nieuws