Evidos

  evidos-partner-van-Doclogic

  Evidos

  Doclogic is in 2015 met Evidos een partnership aangegaan voor het passend faciliteren van de Digitale Handtekening van Evidos
  binnen Document – en Case Management Systeem Decos JOIN. Dankzij de koppeling tussen Ondertekenen.nl (de digitale ondertekenoplossing van Evidos) en JOIN, kunnen alle documenten direct vanuit JOIN digitaal ondertekend worden en worden de getekende bescheiden op de gewenste locatie opgeslagen.

  wettelijk kader

  Met een elektronische handtekening kan een document op formele wijze digitaal ondertekend worden. De informatie wordt vervolgens versleuteld verstuurd. Hierdoor zijn informatie en documenten tijdens het transport via internet beveiligd tegen ongeoorloofde inzage door derden. 

  Dankzij de steun van de Europese Unie en de eIDAS verordening, is het tegenwoordig in alle lidstaten van de EU  rechtsgeldig om documenten digitaal te ondertekenen.

  Koppeling Decos join

  De JOIN Connect koppeling tussen JOIN en Ondertekenen.nl, zorgt ervoor dat documenten die in JOIN beschikbaar zijn direct geautomatiseerd via een gekwalificeerde, rechtsgeldige handtekening digitaal ondertekend kunnen worden.

  Dit kan zowel door interne medewerkers, als ook externe stakeholders plaatsvinden, zonder dat het document de applicatie verlaat. Aan alle betrokkenen wordt het getekende document aangeboden, als ook een digitale transactie bon waarop te zien is wie, wanneer het document gelezen en ondertekend heeft.

  Koppeling JOIN - Ondertekenen.nl
  Voorkant - Digitaal ondertekenen in het onderwijs (2)

  Download Gids 'Digitaal ondertekenen in het onderwijs'

  Richard-Dobbe.png

  "Doclogic is sinds 2001 een zeer betrouwbare implementatiepartner en reseller op het gebied van software voor digitale informatieverwerking. Doclogic brengt de kennisgebieden van automatisering, management en digitalisering samen."

  Nieuws en blogs

  Blog

  Nieuws