Docuwork

  Docuwork-partner-van-doclogic.png

  Docuwork

  Om optimaal digitaal te kunnen werken is het noodzakelijk dat binnenkomende documenten snel en met hoge kwaliteit worden omgezet naar bruikbare informatie voor achterliggende systemen. Nadat Doclogic en Docuwork samen diverse projecten hebben uitgevoerd is uiteindelijk een partnership ontstaan. Docuwork richt zich op het volledige digitaliseringsproces zoals scannen, herkennen, classificeren en data extractie. Docuwork is gecertificeerd partner van Foxit en levert een totale postkamer oplossing (ook in een outsource constructie).

  Digitale postkamer

  De digitale postkamer oplossing moet in staat zijn om een grote diversiteit aan documenten (zowel papieren als elektronische documenten) automatisch te identificeren, routeren en opslaan. Om dit te realiseren maakt Docuwork gebruik van de technologie van de Duitse firma Luratech, de enige leverancier die alle technologie op het gebied van OCR, data extractie, data classificatie, MRC-compressie, conversie naar PDF/A en processturing en bewaking tot één oplossing bij elkaar heeft gebracht. Docuwork streeft altijd naar een optimale verhouding tussen inzet van technologie en mensen. Naast de prijswinnende technologie van Luratech zijn in de dienstverlening rondom de digitale postkamer van Docuwork medewerkers actief die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

  Digitale Postkamer - Koppeling DocYard

   

  DocYard

  DocYard is het productieplatform voor het herkennen, indexeren, classificeren en uiteindelijk converteren naar PDF/A van scans en e-mail. Via DocYard kunnen diverse e-mail boxen uitgelezen en volledig geïndexeerd aan geboden worden aan de medewerkers ter verwerking of aan het digitale archief. DocYard wordt door Docuwork geleverd en geïnstalleerd bij de klant op locatie, maar Docuwork maakt voor de outsource activiteiten natuurlijk ook zelf gebruik van de vele voordelen van de geautomatiseerde verwerking met DocYard. Via de cockpit van DocYard worden de diverse informatiestromen gemonitord en kan eenvoudig een workflow gecreëerd of aangepast worden.

  Koppeling JOIN - Novagraaf.png
  Klantcase DocYard - Novagraaf.jpg

  Download Klantcase Docuwork

  Richard-Dobbe.png

  "Doclogic is sinds 2001 een zeer betrouwbare implementatiepartner en reseller op het gebied van software voor digitale informatieverwerking. Doclogic brengt de kennisgebieden van automatisering, management en digitalisering samen."

  Nieuws en blogs

  Blog

  Nieuws