Doclogic Nieuws

Zorgeloos op vakantie: Doclogic helpt jouw organisatie digitaal de zomer door

[fa icon="clock-o"] 4-6-20 10:00 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] Zomeractie, Strippenkaart

Zorgeloos op vakantie in 2020 - Doclogic helpt jouw organisatie de zomer door

Vakantie is een heerlijk vooruitzicht voor jou als medewerker. Zeker in deze roerige tijd waar veel van onze flexibiliteit werd verwacht. Echter het bezorgt menig organisatie ook vaak hoofdbrekers. Hoe om te gaan met de veel kleinere bezetting en op welke wijze borgen we de continuïteit tijdens de afwezigheid van diverse belangrijke stakeholders? Zeker in deze corona tijd.

Om jouw organisatie op dit gebied zoveel mogelijk te ontzorgen en zo bedrijfsrisico’s te voorkomen heeft Doclogic een aantal interessante programma’s opgezet om jouw organisatie op passende wijze de zomer van 2020 door te helpen.

OPTIE 1: WORKSHOP VERNIETIGEN IN JOIN

Vanuit de eisen uit de archiefwet is het tegenwoordig verplicht om bepaalde documenten en bestanden met een bewaartermijn na verloop van tijd te vernietigen. Ook worden er vanuit de AVG steeds meer voorwaarden gesteld aan vernietiging en opslag.

In 1 dag legt een Doclogic consultant je uit welke stappen doorlopen dienen te worden om documenten te vernietigen in JOIN. Na afloop van deze workshop, die bij jullie op locatie gehouden kan worden, zijn jullie zelfstandig in staat de bijbehorende werkzaamheden uit te voeren in lijn met geldende wet – en regelgeving! 

Meer informatie over de workshop vind je hier >>

Zomertarief: € 1950 (excl. BTW)


OPTIE 2: DECOS JOIN TECHNICAL CHECK

Gedurende 2 dagen wordt er een technische check van jullie huidige Decos JOIN installatie, inclusief upgrade naar de laatste versie uitgevoerd.

Zomertarief: € 1950 (excl. BTW)


OPTIE 3: DECOS JOIN PERSONAL SUMMER OR GROUP WORKOUT

Een Doclogic consultant verzorgt een praktische workshop bij jullie op locatie, op basis van door jullie zelf aangeleverde onderwerpen. Op deze wijze maken jij en je collega’s een verdiepingsslag zodat Decos JOIN nog effectiever kan worden ingezet.

Zomertarief: € 1500 (excl. BTW)
(Prijs is incl. voorbereiding, max 5 medewerkers, excl. BTW)


OPTIE 4: DECOS JOIN CARE FREE STRUCTURAL SUPPORT

Jij gaat op vakantie en wij regelen intussen het Applicatiebeheer rondom JOIN. Zo komt jouw organisatie zorgeloos de zomermaanden door.

- Strippenkaart
- 1 dag applicatiebeheer of functionele ondersteuning per 2 weken op uw locatie
- Blokken van minimaal 2 uur remote ondersteuning

OPTIE 5: Update configuratie itemprofiel van het zaaksysteem

Om de stabiliteit en juiste werking van Decos JOIN te garanderen voeren wij (eventueel op afstand) een check uit van de configuratie van de itemprofielen. In de loop van de tijd heeft u mogelijk velden in JOIN anders ingericht dan het profiel zoals Zaaktypen.nl dit heeft aangegeven. Doclogic kan dit via consultancy met terugwerkende kracht rechtzetten. Deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd met andere technische checks van het zaaksysteem, zoals: 

  • Staat de “audit trail” nog aan en monitort die de juiste zaken; 
  • Een tussentijdse AVG check;
  • Opruimen tijdelijke bestanden e.d.;
  • Kleine wijzigingen in sjablonen e.d.;
  • Check OCR en compressie.

OPTIE 6: DOCLOGIC SUMMER COACH

Ben je klaar voor verbeteringen/vernieuwingen of wil je een volgende stap maken in de digitalisering van jouw organisatie, maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken? De Doclogic Summer Coach helpt je verder en komt bij je langs voor een oriënterend gesprek.

Neem contact op met jouw accountmanager, de investering is slechts een kop koffie!

Heb je interesse in een van genoemde programma’s voor de zomer van 2020?

Neem dan gerust contact op met Patrick Talen of Richard Dobbe van de afdeling Sales.

NEEM DIRECT CONTACT OP

 

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: