Doclogic Nieuws

Papierloos vergaderen tool OurMeeting Member krijgt opfrisbeurt

[fa icon="clock-o"] 22-4-16 16:06 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] Papierloos vergaderen, OurMeeting

OurMeeting.jpg

DocWolves, ontwikkelaar van de papierloos vergaderen tool OurMeeting, heeft de online documentenbox voor PC en laptop, OurMeeting Member een flinke opfrisbeurt gegeven. Door deze verandering is de layout weer volledig afgestemt op de onlangs vernieuwde app OurMeeting 2.0.

Met OurMeeting Member heb je als gebruiker namelijk niet alleen de mogelijkheid om vergaderdocumenten op de ipad te bekijken, maar heb je een volledige online documentenbox die ook op PC en laptop te benaderen is.

OurMeetingMember.jpg

De online documentenbox: OurMeeting Member

Door de uitstekende beveiliging is OurMeeting Member ook geschikt voor het opslaan van niet-vergaderdocumenten of prive bestanden.

Met het aanpassen van de layout kondigt DocWolves tegelijkertijd een aantal nieuwe functies aan die in de nabije toekomst worden geimplementeerd.

Lees hier het volledige artikel op de website van DocWolves

 

Meer informatie over de papierloos vergaderen? Download onze whitepaper!New Call-to-action

 

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: