Doclogic Nieuws

OV-bureau Groningen Drenthe geeft met migratie naar de cloud haar digitale ambities verder invulling

[fa icon="clock-o"] 19-4-19 10:01 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] JOIN, OurMeeting, cloud, JOIN Online, Decos Cloud, OV-bureau Groningen Drenthe, JOIN Mobile, JOIN - Sharepoint, JOIN - OurMeeting

OV-bureau Groningen Drenthe Q-link (2)

In de afgelopen maanden is intensief samengewerkt tussen het OV-bureau Groningen Drenthe en Doclogic om te bepalen hoe het OV-bureau het beste kan migreren naar de Cloud en invulling kan geven aan stappen voor digitaal SAMEN werken. Dit heeft geleid tot ondertekening van de overeenkomst om invulling te geven aan de digitale ambities.

Het Ov-bureau groningen drenthe

Het OV-bureau Groningen Drenthe ontwikkelt, beheert en organiseert het openbaar vervoer per bus in Groningen en Drenthe. Het OV-bureau is een professioneel samenwerkingsverband van de provincies Groningen en Drenthe en de gemeente Groningen. Naast het aanbesteden en beheren van de concessies vervult het OV-bureau ook de rol van regisseur die het vervoer ontwikkelt en de klant/reiziger betrekt bij dit proces.

Eerste fase Project: migratie naar de cloud

Het project wordt in twee delen uitgevoerd. De eerste fase is bedoeld om de on premise omgeving van JOIN te migreren naar de Cloud. Daarnaast wordt in deze eerste fase van het project ook de koppeling tussen JOIN en iWriter365 op basis van het Standaard Uitwisselings Formaat (StUF-DCR) gerealiseerd. De verwachting is dat dit begin juli 2019 wordt opgeleverd.

Tweede fase project: de integraties

De 2e fase van het project kenmerkt zich door het realiseren van diverse koppelingen met JOIN als standaard Document Management Systeem(DMS). De koppeling met OurMeeting (digitaal vergaderplatform) wordt uitgebreid. En daarnaast wordt een koppeling met Sharepoint en CASH (facturatie) gemaakt. Deze koppelingen worden gerealiseerd met de door Doclogic ontwikkelde Data Integrator.

OurMeeting-SharePoint-Cash

De verwachting is dat deze fase van het project in de 2e helft van 2019 wordt opgeleverd.Ook zal het OV-bureau gebruik gaan maken van de door softwareleverancier Decos ontwikkelde app JOIN Mobile. Met deze app wordt het voor de organisatie gemakkelijker om taken af te handelen. En dat kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week en natuurlijk locatie-onafhankelijk!

OOK INTERESSE in migratie naar de cloud?

Ben je ook geïnteresseerd in wat deze koppelingen voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Richard Dobbe of Patrick Talen.

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: