Doclogic Nieuws

Maak kennis met de verbeterde weergave van JOIN op de tablet

[fa icon="clock-o"] 14-8-18 16:50 [fa icon="user"] Thijs Colijn [fa icon="folder-open'] Digitaal samenwerken, JOIN, papierloos werken, Document Management

Vanaf JOIN 6.19 heeft Decos Information Solutions flink wat verbeteringen aangebracht voor de weergave van JOIN Zaak & Document op een tablet. 

Goed nieuws voor alle JOIN-gebruikers, die de wens voor een verbeterde weergave van JOIN op een mobiel device al langer op de wensenlijst hadden staan. Vanaf JOIN 6.19 is het dus ook makkelijker om bijvoorbeeld tijdens een vergadering te schakelen met JOIN.

Overzicht verbeteringen van JOIN op een tablet

Om JOIN beter te laten werken op een tablet zijn er diverse technische verbeteringen doorgevoerd. De meest in het oog springende verbetering betreft de snelheid van het laden van de opgevraagde content, pagina’s worden bijzonder snel geladen.

Verbeterde-weergave-JOIN-op-tablet

Naast de vele technische verbeteringen is JOIN op de tablet ook een stuk overzichtelijker geworden, dit door een betere verdeling van de informatie op het scherm. Ook kun je nu vanaf de iPad of tablet zelf documenten in JOIN plaatsen middels de functie ‘Bestanden uploaden’.

Verbeterde-weergave-JOIN-op-tablet-2

Beknopt overzicht met beschikbare features of verbeteringen uit (eerdere) release notes:

  • De knop "ga naar besluit" nu ook beschikbaar 
  • Weergave JOIN Portal op iPad is sterk verbeterd bij gebruik snelkoppeling op het home screen (icoon op bureaublad)
  • Bladeren door PDF’s beschikbaar
  • Intuïtieve weergave on-screen keyboard op de iPad

Decos kondigt responsive versie van JOIN aan

Onlangs heeft Decos ook aangekondigd te werken aan een vernieuwde en responsive versie van JOIN, genaamd EnJOIN. Daarvoor heeft zij een prototype ontwikkeld waarin de nieuwe look-and-feel kan worden getest. 

Thijs Colijn

Written by Thijs Colijn

“Ik word er elke keer weer blij van als ik een klant weer een stap verder kan helpen.” Ik beantwoord al uw vragen rondom JOIN, Papierloos Vergaderen, iWriter en Qlikview.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: