Doclogic Nieuws

Jouw organisatie klaar voor de toekomst met de JOIN ADFS Module

[fa icon="clock-o"] 5-11-20 13:12 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] Decos, ADFS, SSO, Browser, Internet Explorer 11, JOIN Modules, Microsoft

Sinds 1 juli 2020 heeft Decos de ondersteuning van JOIN stopgezet indien klanten gebruik maken van JOIN in combinatie met Internet Explorer. Hiermee volgt Decos het beleid van Microsoft dat inzet op de Edge-browser.

Dit kan ertoe leiden dat bij gebruik van JOIN in combinatie met Internet Explorer bepaalde functies niet of niet goed meer werken of dat gebruikerservaring minder wordt.

Wat betekent dit voor JOIN Single Sign On?

Daarnaast zul je ook merken dat JOIN Single Sign On (SSO) niet functioneert in combinatie met de huidige browsers. Decos heeft hiervoor de oplossing JOIN - ADFS-ingratie ontwikkeld. 

ADFS is de afkorting voor Active Directory Federation Services. ADFS is een door Microsoft ontwikkelde softwarecomponent, die gebruik maakt van de Active Directory (AD). Binnen organisaties wordt de Active Directory gebruikt om centraal gegevens van gebruikers, zoals functie, mailadres, kamernummer en rechtstreekse telefoonnummers, te beheren. 

Inloggen via ADFS met Twee Factor Authenticatie

Deze ADFS-integratie facilteert niet alleen SSO, maar biedt ook twee-stap authenticatie. Kortom, genoeg redenen om deze integratie ook operationeel te hebben in jouw organisatie.

Diverse organisaties zijn al aangesloten

In de afgelopen maanden hebben wij vele organisaties verder geholpen met de JOIN ADFS module. Wil jij ook weten hoe JOIN ADFS voor jouw organisatie ingezet kan worden?

Meer weten over JOIN ADFS?

Wil jij weten hoe je JOIN ADFS kan inzetten voor jouw organisatie? 
Neem dan contact op met Richard Dobbe of Patrick Talen

Direct-Contact

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: