Doclogic Nieuws

JOIN Zaak & Document ook als responsive versie?

[fa icon="clock-o"] 8-8-18 12:06 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] JOIN, Document Management, EnJOIN

Decos heeft een responsive versie van JOIN Zaak & Document aangekondigd genaamd EnJOIN. Dit is een volledig responsive versie met een nieuw design van JOIN geschikt voor zowel mobiel en tablet.

Decos heeft deze aankondiging gedaan nadat zij gemerkt heeft dat er behoefte is aan een mobiele toepassing van JOIN Zaak & Document. Nieuws checken, je email lezen en beantwoorden en ga zo maar door; mobiel wordt steeds meer en meer gebruikt.

Met EnJOIN wordt het mogelijk om overal, waar je maar wilt, besluiten en registraties in te zien, notities toe te voegen en bijvoorbeeld bestanden te uploaden. Een mobiele app bevordert bovendien de flexibiliteit van gebruikers.

Prototype EnJOIN voor mobiel

Samen met gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen (HLT) heeft Decos Information Solutions een prototype van de mobiele versie ontwikkeld. Dit prototype is hier te testen.

Mobiele-versie-EnJOIN

EnJOIN ook voor desktop?

Daarnaast maakte Decos tijdens de productdag op 27 juni ook bekend dat een responsive desktop-versie van EnJOIN wordt gereleased in het vierde kwartaal van 2018. Dit wil zeggen dat dezelfde look-and-feel van de mobiele versie wordt doorgezet op de desktop.

Presentatie EnJOIN Productdagen

Meer weten over EnJOIN?

Wil jij meer informatie over de mobiele versie of EnJOIN? Neem dan contact op met Richard Dobbe via 06 - 11 649 649 of via r.dobbe@doclogic.nl.

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: