Doclogic Nieuws

Eenvoudig bestanden en e-mail opslaan met JOIN - Office 365 integratie

[fa icon="clock-o"] 29-10-19 10:56 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] Digitaal samenwerken, JOIN, Integraties, JOIN Now, Office 365

Met de meest recente release van Decos JOIN (versie 6.26), is de integratie tussen JOIN en Office 365 gerealiseerd. Daarmee kun je direct vanuit je mailprogramma e-mail en bijlagen in JOIN opslaan. Ook kun je gemakkelijk mail opstellen en bestanden bijvoegen vanuit JOIN.

Clientless met office 365 integratie

Voor deze module heb je geen JOIN Client meer nodig. Dat gaat je een flinke tijdwinst opleveren! Ook de voor de afdeling ICT, die geen clients meer hoeft uit te rollen een flinke tijdsbesparing opleveren! Met deze integratie kun je, zolang je organisatie beschikt over een geldige Office 365 licentie, gebruik maken van JOIN NOW als add-in voor Office 365.

Het versturen en opslaan van e-mail in JOIN met Office 365

Een overzicht van de integratie van JOIN met Microsoft Office 365. In deze video het versturen van een e-mail en opslaan in Decos JOIN.


Opslag e-mail in JOIN met Office 365

Een overzicht van de integratie van JOIN met Microsoft Office 365. In deze video het opslaan van een e-mail uit Outlook 365 in Decos JOIN.

 

Infosheet integratie JOIN - Office 365

Meer informatie over de integratie tussen JOIN en Microsoft Office 365 vind je in onze nieuwe infosheet. 

New call-to-action

ADFS VEILIG IDENTIFICATIEMIDDEL Office 365

ADFS maakt het mogelijk om binnen de organisatie op een volledig betrouwbare en gebruiksvriendelijke wijze te kunnen inloggen (authenticatie) in applicaties die in de Cloud, dus “buiten” draaien. 

direct starten met koppeling Decos JOIN-Office 365?

Heb je een geldige licentie voor Office 365 en zou je deze integratie met JOIN graag willen regelen? Dan helpen we je daar uiteraard graag bij!

  • De integratie is beschikbaar voor alle JOIN gebruikers
  • Doclogic regelt samen met Decos de Office 365 Online Server voor het openen van online bestanden

Neem contact op met Richard Dobbe of Patrick Talen via sales@doclogic.nl

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: