Doclogic Nieuws

Even voorstellen: Harko van der kaap

[fa icon="clock-o"] 7-12-18 15:57 [fa icon="user"] Ralph Groenink [fa icon="folder-open'] JOIN, Doclogic, Consultancy, Harko van der Kaap

Even-voorstellen---Harko-van-der-Kaap

'Eindelijk een goede bij Doclogic!'

Sinds 1 december 2018 is Harko van der Kaap in dienst bij Doclogic. Harko is geen onbekende voor Doclogic. De afgelopen zeven jaar heeft Harko gewerkt bij waterschap Noorderzijlvest, een klant van Doclogic.

Bij Noorderzijlvest is Harko onder meer projectleider geweest voor Zaakgericht werken (in JOIN) en projectleider Informatievoorziening. JOIN is voor Harko dus bekend terrein. Bij Doclogic gaat Harko aan de slag als project manager en (functioneel) consultant.

Harko heeft zin in deze nieuwe uitdaging: “Ik kijk er naar uit om in gesprek te gaan met de verschillende klanten en ze te helpen bij het realiseren van hun digitale wensen en ambities.

In contact komen met Harko? Je kunt hem bereiken via e-mail op h.vanderkaap@doclogic.nl of per telefoon via 06-11 85 98 20.

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: