Doclogic Nieuws

Even voorstellen: Frank Schuring

[fa icon="clock-o"] 4-2-20 14:44 [fa icon="user"] Ralph Groenink

IMG_2789-1

Per 1 februari 2020 is Frank Schuring als stagiair sales&markting bij Doclogic aan de slag gegaan. Frank is 2e jaars student aan de Hanzehogeschool in Groningen en is tot juli 2020 werkzaam bij Doclogic.

Wie ben ik?

Ik ben Frank Schuring, 20 jaar oud en woon in Tolbert. Ik studeer nu Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen. Hiervoor heb ik de opleiding Junior accountmanager afgerond op het Alfa-college. 

WAT GA IK DOEN?

Ik ga me vooral bezig houden met de Sales en Marketing. Ik loop met Patrick Talen en Richard Dobbe mee om te kijken hoe het binnen Doclogic gaat op gebied van Sales. Samen met Ralph Groenink ga ik me bezig houden met de marketing. Verder hebben we samen een paar leuke opdrachten in kaart gebracht waar ik voor mijn bedrijfsopdracht mee bezig kan. Tijdens de stageperiode zou ik een commerciële activiteit uitvoeren. Daarvoor zou ik de eerste periode bezig zijn met de onderzoeksopzet en de tweede periode met het uitvoeren hiervan. 

In contact komen met Frank?

Je kunt hem bereiken via e-mail op f.schuring@doclogic.nl of per telefoon via 06-25142452

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: