Doclogic Nieuws

DocWolves brengt iPhone app OurMeeting uit

[fa icon="clock-o"] 29-8-16 15:04 [fa icon="user"] Ralph Groenink [fa icon="folder-open'] Papierloos vergaderen, OurMeeting, DocWolves, iPhone app

OurMeeting_brengt_Iphone_app_voor_papierloos_vergaderen_uit.jpg

DocWolves, de ontwikkelaar van de papierloos vergaderapplicatie OurMeeting, heeft een iPhone App van OurMeeting uitgebracht. Een app waar veel OurMeeting gebruikers al naar uit keken. 

Deze iPhone app kent net als de oorspronkelijke iPad app alle essentiële functies om een vergadering voor te bereiden en actief bij te wonen. Bij het ontwikkelen van de iPhone App heeft DocWolves speciaal aandacht besteed aan de navigatie, omdat het scherm van een iPhone aanzienlijk kleiner is dan dat van een iPad. Door de extra aandacht aan de navigatie kun je met de nieuwe iPhone app probleemloos door de agenda met onderliggende documenten navigeren.

Belangrijke functies zoals annotaties maken en delen en offline voorbereiden zijn meegenomen in de nieuwe iPhone app, wat het tot een krachtige tool maakt.

>> Meer informatie over de nieuwe iPhone app

>> Klik hier om de iPhone app direct te downloaden

 

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: