Doclogic Nieuws

Doclogic deelt kennis tijdens Corporatieplein 2018

[fa icon="clock-o"] 12-7-18 11:11 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] Woningcorporatie, De Woningstichting, Corporatieplein

Doclogic deelt kennis tijdens Corporatieplein 2018

Op donderdag 27 september 2018 is Doclogic aanwezig op Corporatieplein 2018 in Expo Houten. Doclogic is die dag niet alleen exposant, maar organiseert ook twee kennisdeelsessies.

Corporatieplein is hét kennisevenement voor woningcorporaties, waar bedrijfsvoering en ICT elkaar ontmoeten. Met diverse kennissessies, beursstands, theaterprogramma en netwerkborrel is deze innovatiebeurs gevarieerd te noemen. De beurs kent dit jaar haar achtste editie en is gericht op de bedrijfsvoering voor de woningcorporatie van de toekomst.

Op de eigen beursstand deelt Doclogic haar jarenlange ervaring in digitaal SAMEN werken in Decos JOIN twee kennisdeelsessies. De eerste sessie vindt plaats om 11:00 uur en de tweede sessie, samen met De Woningstichting, start om 13:00 uur.

In de eerste sessie legt Doclogic uit waarom het verstandig is om te kiezen voor een separaat DMS/Zaaksysteem onder de primaire verhuurdersapplicatie van woningcorporaties. Wellicht staat uw uw corporatie aan de vooravond van de keuze voor een nieuwe primaire applicatie of bent u toe om nu de volgende stap te zetten in digitaal SAMEN werken. Op basis van de praktijkervaring van Doclogic wordt uitgelegd waarom het verstandig is om te kiezen voor een expert systeem, een zogeheten ‘best of breed’ oplossing, in plaats van een ‘all-in one’ oplossing (een DMS/Zaaksysteem ‘ingesloten’ in de primaire applicatie).

In de tweede kennisdeelsessie laat De Woningstichting uit Wageningen zien hoe de klantbenadering bij deze corporatie wordt ingevuld en hoe Decos JOIN de belangrijkste primaire processen binnen de organisatie ondersteunt. Dit is mede gebaseerd op de gedachte om van buiten (de klant) naar binnen (de corporatie) georganiseerd te zijn in plaats van binnen naar buiten. De Woningstichting laat zien welke ontwikkeling zij heeft doorgemaakt, wat de aandachtspunten zijn en geeft inzicht in de ontwikkeling voor de komende jaren.

De Woningstichting heeft inmiddels ruim 40 klantprocessen geoptimaliseerd met Decos JOIN Zaaktypen. Met deze proces tooling voldoet De Woningstichting aan alle wet- en regelgeving omtrent archivering.

Meer informatie over dit kennisevenement, over de exposanten en het programma vind je op de website van Corporatieplein 2018.

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: