Doclogic Nieuws

Decos kondigt JOIN NOW voor Office 365: werken in de Cloud aan

[fa icon="clock-o"] 6-7-18 9:27 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] JOIN connect, Minute, JOIN Now, Office 365

Tijdens de JOIN Productdag in het Bestuurscentrum van de HLT gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen, heeft Decos Information Solutions de roadmap voor het komende half jaar en diverse nieuwe features voor JOIN aangekondigd. De langverwachte JOIN NOW en Office 365 feature JOIN NEXT sprong daarbij voor Doclogic het meest in het oog. 

De JOIN NOW feature zoals we die kennen voor het automatisch opslaan van Microsoft Office documenten in JOIN wordt nu ook beschikbaar voor Office 365 gebruikers. Goed nieuws voor een groot aantal klanten van Doclogic die gebruik maken van Office 365 en JOIN en graag in de Cloud willen werken.

JOIN-Next

Verwacht wordt dat Decos deze feature aan het eind van het vierde kwartaal van 2018 uitrolt. Wil je alvast meer weten over JOIN Next en wat dit voor je kan betekenen? Neem contact op met uw Accountmanager via 0522 442 696.

Overige ontwikkelingen tijdens de JOIN Productdag bij HLT:

Enkele ontwikkelingen van de Minute app:
  • Koppeling JOIN – Minute, voor het koppelen van bestanden uit JOIN aan Minute-agenda
  • Zoekfunctionaliteit
  • Aanwezigheidswizard in de app
Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: