Doclogic Nieuws

Decos JOIN veilig op Nederlandse bodem in de Microsoft AZURE Cloud

[fa icon="clock-o"] 3-12-19 15:57 [fa icon="user"] Richard Dobbe

'Connectiviteit als handelsmerk'

1

(Microsoft Datacentrum, Agriport A7 in Middenmeer, Noord-Holland)

Nederland is een van de best verbonden land ter wereld en beschikt over directe toegang tot meerdere onderzeese communicatiekabels. Elf van de vijftien trans-Atlantische internetkabels komen bij de Noordzeekust aan land. Nederland geldt dan ook als een aantrekkelijke plaats voor de vestiging van datacenters en Amsterdam is dan ook een van de grootste datacenterhubs van Europa.

Een en ander is ook door Microsoft onderkent, wat heeft geleid tot de bouw van 2 enorme datacenters in het Noord Hollandse Middenmeer, waarvan de eerste in 2015 in gebruik werd genomen.

Lees ook: Novadic Kentron: Migratie van JOIN On-Premise naar de Cloud 

6-1

(Microsoft Datacentrum, Agriport A7 in Middenmeer, Noord-Holland)

Datacenter Microsoft in Middenmeer (Noord Holland) nu belangrijkste Europese hub

Het datacenter van Microsoft op Agriport A7 in Middenmeer beschikt over 5 verschillende directe glasvezel verbindingen met de Amsterdamse Internet Exchange (AMS-IX) en is daarmee een belangrijk internet knooppunt voor snelle (internationale) data uitwisseling.

(bron: Google Maps)

JOIN in de AZURE Cloud gegarandeerd op Nederlandse bodem

Decos Information Solutions heeft er ook voor gekozen om Decos JOIN als Cloud oplossing volledig vanuit de Microsoft AZURE Cloud te gaan faciliteren. Dit betekent dat de software producent uit Noordwijk garandeert dat wanneer uw organisatie kiest voor JOIN als Private Cloud oplossing uw data veilig op Nederlandse bodem staat en wel in het Noord-Hollandse Middenmeer.

4

Compliancy volgens AVG: klaar voor de toekomst!

Beveiliging is een gegeven in de Cloud industrie en Microsoft is dan ook toonaangevend met het vaststellen van duidelijke beveiliging- en privacy vereisten en het consistent voldoen aan deze vereisten. Geen enkele buitenlandse instantie kan zonder toestemming aanspraak maken op uw gegevens, zodat uw compliancy conform AVG geregeld is.

Ook interesse in migratie van uw Decos JOIN omgeving naar de Microsoft AZURE Cloud?

Bent u ook geïnteresseerd in wat de AZURE Cloud voor u kan betekenen, lees dan het Whitepaper succesvol met Decos JOIN naar de AZURE Cloud of neem contact op met de afdeling Sales (Patrick Talen of Richard Dobbe) via 0522 442 969 of sales@doclogic.nl  

[VOORKANT]_Whitepaper_succesvol_met_Decos_JOIN_naar_de_AZURE_Cloud

DOWNLOAD WHITEPAPER

Succesvol met JOIN naar de Microsoft Azure Cloud

In dit Whitepaper beschrijven wij o.a. de consequenties voor uw organisatie tijdens het transitietraject naar de Microsoft AZURE Cloud en geven we tientallen tips & tricks.

DOWNLOAD NU!

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: