Doclogic Nieuws

de griffie als informatiemakelaar: Een kwestie van slim automatiseren.

[fa icon="clock-o"] 8-2-19 11:11 [fa icon="user"] Ralph Groenink [fa icon="folder-open'] JOIN, Digitaal ondertekenen, gemeente, Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Parlaeus

P1040146

In deze klantcase gaat Doclogic samen met Hans Rijs o.a. in op deze technologische ontwikkelingen bij de gemeente en hoe diverse applicaties voor o.a. digitaal ondertekenen (Ondertekenen.nl), archiveren (JOIN) en vergaderen (Parlaeus) nauw met elkaar samenwerken, met als resultaat een efficiënter werkproces. Hans Rijs, is griffier van Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en is graag aangehaakt bij diverse technologische ontwikkelingen. Met name de ontwikkelingen die een bijdrage kunnen leveren aan digitalisering van de werkprocessen rondom de griffie. 

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk werkt ruim 10 jaar met Zaaksysteem Decos JOIN, waarin dossiers digitaal kunnen worden opgeslagen en sinds eind 2016 met Parlaeus. Parlaeus, een web-based oplossing voor democratische besluitvorming van leverancier DocWolves, waar ondersteuning van vergaderingen en raadsinformatie deel van uit maakt. Door de processen zo maximaal mogelijk te automatiseren is het volgens griffier Hans Rijs veel beter mogelijk geworden om de grote stroom aan informatie, ook voor een relatief kleine griffie snel en efficiënt digitaal door de ambtelijke organisatie te leiden.

>> Bekijk hier onze overzichtspagina met alle integraties met JOIN

Met DocWolves is Bodegraven-Reeuwijk eind 2016 het papierloos vergaderen traject aangegaan door middel van de introductie van Parlaeus. Volgens Hans Rijs kwam de échte toegevoegde waarde pas later. “Ik wilde al jaren een koppeling tussen het raadsinformatiesysteem en het zaaksysteem JOIN. DocWolves had met OurMeeting – het private zusje van Parlaeus - en JOIN al een werkende koppeling, via het partnership met Doclogic. De uitgangspunten voor de bestaande koppeling hebben we gebruikt als vertrekpunt voor de gewenste koppeling met Parlaeus.

Lees in deze case alles over de realisatie van deze koppeling en de samenwerking tussen Doclogic en Gemeente Bodegraven-Reeuwijk. 

Download klantcase gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: