Doclogic Nieuws

Amarant Groep bespaart VIJF miljoen vellen papier met Papierloos Vergaderen!

[fa icon="clock-o"] 10-11-17 11:31 [fa icon="user"] Ralph Groenink [fa icon="folder-open'] Papierloos vergaderen, papierloos werken, OurMeeting, DocWolves, Papier besparen, Amarant Groep

Zorgorganisatie Amarant Groep heeft sinds het moment dat ze overstapte op digitaal vergaderen, vijf miljoen vellen papier bespaard. In 2017 ging de organisatie de grens van vijf miljoen vellen over. Om die prestatie te onderstrepen lieten implementatiepartner Doclogic en OurMeeting, de vergaderoplossing, een animatiefilm maken waarin zichtbaar wordt hoeveel ‘vijf miljoen velletjes’ eigenlijk is.

Mooi voorbeeld

“We zijn natuurlijk trots op de impact die de vergaderoplossing heeft voor onze klant,” vertelt Willem Lammerts van Doclogic, het bedrijf dat Amarant Groep ondersteunt bij diverse projecten op het gebied van Digitaal Werken “Naast de positieve milieueffecten heeft Amarant ook een grote efficiencyslag geslagen. Het is een mooi voorbeeld van wat je kunt bereiken met intelligente automatisering,” aldus Lammerts.

Papier besparen

“De grootste winst van papierloos vergaderen zit ‘m in meer efficiency maar vooral de verbeterde kwaliteit van besluitvorming,” benadrukt Rens Groeneveld. Groeneveld is CEO van OurMeeting de oplossing waarmee Amarant Groep haar vijf miljoen prints wist uit te sparen. “Papier besparen is echter een waardevol neveneffect. Het bespaart de kap van heel veel bomen. Daarnaast is ook de besparing van water enorm: om vijf miljoen vellen papier te maken heb je vijftig miljoen liter water nodig!”

Amarant groep gefeliciteerd!

Doclogic en OurMeeting feliciteren de directie en alle medewerkers van de Amarant Groep met dit prachtige resultaat.

Wil jij ook weten wat jij kan besparen met Papierloos Vergaderen? Doe hier de check!

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: