Doclogic Blog

Vier redenen waarom je JOIN 6.0.11 moet willen hebben

[fa icon="clock-o"] 29-sep-2016 14:24:38 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] JOIN, 6.0.11, Update

Er is weer een groot aantal nieuwe functies beschikbaar en een aantal daarvan zijn wel heel erg aantrekkelijk. Ze bieden vele nieuwe mogelijkheden voor beheerders en gebruikers om hun werkproces te verbeteren en te versnellen. In deze blog komen de vier belangrijkste aan de orde.


1. ONDERSTEUNING VOOR OFFICE ONLINE

YES!! Vanaf versie 6.0.11 ondersteunt JOIN Zaak & Document de on-premise versie van Office Online Server voor Microsoft Office-bestanden (Word, PowerPoint, Excel) en pdf (alleen bekijken). Dit is een doorbraak en het stelt ons in staat om zonder cliëntsoftware documenten te openen en bewerken in een browser. Een groot voordeel van Office Online is dat er gelijktijdig in het document kan worden gewerkt door meerdere gebruikers. Office Online Server is gratis beschikbaar voor Microsoft-klanten met een Office volumelicentie en software assurance.

2. EEN BESTAND OMZETTEN NAAR PDF EN HET ORIGINELE BESTAND OVERSCHRIJVEN

Het was al lange tijd mogelijk om bijvoorbeeld een bestand in JOIN om te zetten naar een PDF. Hierbij werd echter altijd een extra bestand gecreëerd naast het originele bestand dat was geconverteerd. Vanaf nu is het ook mogelijk (onder voorwaarden) om het originele bestand te overschrijven. Bij de handmatige converteer naar pdf-functie in JOIN en workflow computeractie kan het oorspronkelijke bestand nu worden overschreven door het naar pdf-geconverteerde bestand. Dit is ideaal voor organisaties die graag alleen het PDF document willen bewaren bij een registratie, bijvoorbeeld om dit geautomatiseerd te laten publiceren naar een Portal.

3. GEBRUIKERSROLLEN BIJ HANDMATIGE ACTIVITEITEN

Nog zo’n functie waar iedereen al een tijdje op heeft zitten wachten. Bij het maken van een handmatige activiteit, bijvoorbeeld voor een akkoord of een advies, kon tot nu toe alleen worden gekozen voor een persoon. Vanaf nu is het ook mogelijk om hier nu een gebruikersrol te selecteren. Sinds de introductie van de rolwerkvoorraad was dit eigenlijk een missing feature die nu is goed gemaakt. Het toepassen van rollen is hiermee nu in de gehele JOIN Zaak & Document applicatie doorgevoerd. Vanaf nu is er geen reden meer om niet gebruik te maken van de rollen en rolwerkvoorraad.

4. EEN WACHTSCHAKEL MET UREN EN MINUTEN

Voor de hardcore workflow bouwers een functionaliteit waarvan we dachten dat hij nooit meer zou komen, maar ons geduld is beloond. Tot nu toe was het namelijk alleen mogelijk om de wachtschakel te configureren in hele dagen. Dit is nu uitgebreid met de mogelijkheid om de wachtschakel ook in uren en minuten te configureren. Dit betekent dat je in de workflow nu veel meer mogelijkheden hebt om de timing van (computer)acties beter aan te laten sluiten bij de werkprocessen. Hier gaan we veel plezier van hebben.


Meer weten? Of wil je met deze versie aan slag? Neem dan contact met ons op. 

New Call-to-action

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Recente updates

Volg ons ook op: