Doclogic Blog

Zes redenen waarom uw organisatie baat heeft bij een case management systeem

Zijn er in uw organisatie nog steeds mensen die twijfelen over nut of noodzaak van papierloos werken? Ondanks alle voordelen die het biedt? Het is tijd om al die routines te doorbreken.

Want natuurlijk wilt u af van het onnodig printen. Onderzoek toont aan dat leidinggevenden graag een papierloos kantoor zien.

Een casemanagement systeem is de uitkomst. In deze blog geven w zes redenen waarom uw organisatie baat heeft bij een case management systeem. Die u natuurlijk naar hartenlust mag delen op de werkvloer…

Doclogic gaat volledig papierloos vanaf 4 november 2016

Vrijdag 4 november is het World Paper Free Day. Wij pakken dit moment aan om vanaf die dag geen papier meer te gebruiken op kantoor. Ons kantoor is al voor zo'n 95% papierloos, vanaf die dag zal ons kantoor 100% papierloos zijn. De kast met de printer gaat op slot, de flipover de deur uit en het toiletpapier achter slot en grendel.

[Checklist] ‘Wat is nodig voor digitaal werken?’

Het nieuwe werken, papierloos werken, digitaal werken, flexwerken… Allemaal termen voor een nieuwe wijze van werken die beter, goedkoper, efficiënter, maar vooral ook leuker moet zijn.

Aangewakkerd door de technologische revolutie van de afgelopen decennia, zou iedere (kennis) organisatie in staat moeten zijn digitaal te kunnen werken.

Hoe structureer ik mijn mappen?

Als tiener begon ik mijn administratie bij te houden meteen liep ik er tegen aan… hoe structureer ik mijn mappen? Gaat de jaaropgave in de map "werk" met mijn salarisstroken, of bij de map met gegevens van de belastingdienst?

Recente updates

Volg ons ook op: