Doclogic Blog

Zes redenen waarom uw organisatie baat heeft bij een case management systeem

Zijn er in uw organisatie nog steeds mensen die twijfelen over nut of noodzaak van papierloos werken? Ondanks alle voordelen die het biedt? Het is tijd om al die routines te doorbreken.

Want natuurlijk wilt u af van het onnodig printen. Onderzoek toont aan dat leidinggevenden graag een papierloos kantoor zien.

Een casemanagement systeem is de uitkomst. In deze blog geven w zes redenen waarom uw organisatie baat heeft bij een case management systeem. Die u natuurlijk naar hartenlust mag delen op de werkvloer…

Document Management Trends 2018

34 jaar na de Apple Mcintosh, 24 jaar na de introductie van GSM en 14 jaar na het eerste mobiele internet in Nederland. En inmiddels zijn we gewend om overal snel internet te hebben voor een vast bedrag per maand.

Nieuwe technologieën volgen elkaar in hoog tempo op, dit merken we in ons dagelijks leven, zowel zakelijk als privé. Door de ontwikkeling van apps zijn we gewend om voor ieder probleem, direct een (digitale) oplossing te hebben. Mede hierdoor nemen ook de ontwikkelingen van Document Management Systemen snel toe.

Welke ontwikkelingen kun je in 2018 verwachten? Wij praten je bij! Dit zijn de negen Document Management trends 2018.  

Recente updates

Volg ons ook op: