Doclogic Blog

Hoe effectief zijn jouw vergaderingen?

[fa icon="clock-o"] 8-aug-2016 13:53:05 [fa icon="user"] Ralph Groenink [fa icon="folder-open'] Papierloos vergaderen, effectief vergaderen


Nederlanders vergaderen gemiddeld zo'n 6,5 uur per week. Dat is bijna een hele werkdag! Als je zoveel vergadert is het dus belangrijk dat die tijd effectief wordt besteed. 

Maar wat maakt een vergadering nou effectief? Is dat wanneer iedereen actief meedoet of goed is voorbereid? Of is de manier (met papier of digitaal) van grote invloed op de efficiency? 

Wij hebben een leuke infographic ontwikkeld waarin jij snel kan ontdekken of jouw vergaderingen effectief zijn of niet. Het enige dat wij van jou vragen is de laatste vergadering even voor de geest te halen en de vragen uit de infographic te beantwoorden.


Ben jij de vergaderkoning?

Hoe-effectief-zijn-jouw-vergaderingen-infographic.png

 Wil jij de infographic goed van dichtbij bekijken? Download dan hier de PDF-versie.

> Deze infographic onder de aandacht brengen van iemand uit jouw netwerk? Klik hier om direct te Tweeten!


We zijn natuurlijk erg benieuwd wat jouw uitkomst is. Ben jij een vergaderkoning of moet er bij jouw nog heel wat gebeuren? We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in waar het in de infographic exact verkeerd is gegaan. 

 

Wil jij in ieder geval zeker weten dat jouw vergaderingen efficienter kunnen? Download dan nu onze whitepaper papierloos vergaderen:New Call-to-action

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

Recente updates

Volg ons ook op: