Doclogic Blog

[Corporatieplein 2018] Doclogic: Digitaal samen werken

[fa icon="clock-o"] 19-sep-2018 14:00:13 [fa icon="user"] Ralph Groenink [fa icon="folder-open'] Woningcorporatie, Corporatieplein

Dit artikel is afkomstig van CorporatieGids.nl. Klik hier voor het oorspronkelijke artikel >>

Plaats, tijds en device onafhankelijk kunnen werken. Door steeds verdergaande digitalisering verdwijnen de corporatiemuren steeds meer. Maar hoe ver gaat deze trend, en hoe zorg je ervoor dat deze nieuwe manier van werken wordt ondersteund? Doclogic is op 27 september één van de exposanten tijdens CorporatiePlein, en vertelt tijdens de beurs meer over de ontwikkelingen rondom altijd en overal digitaal werken. Wij spraken voorafgaand aan het evenement daar alvast over met Patrick Talen.

“In de bedrijfsvoering van de toekomst zien wij verregaande digitalisering, waarbij papier op een gegeven moment is uitgebannen,” begint Patrick. “Dit kan door het op de juiste wijze faciliteren van organisaties in digitaal werken, zowel met bewezen standaardoplossingen als met integraties tussen standaardoplossingen. Hierdoor ondersteunt ICT de business. Een mooi voorbeeld is de integratie tussen Sharepoint en ons DMS en zaaksysteem JOIN. Sharepoint is een uitstekende oplossing om samen te werken aan documenten, waarbij de bestanden worden opgeslagen in JOIN.”

Digitaal samen werken
De boodschap van Doclogic tijdens de beurs is ‘Digitaal Samen Werken’. Patrick: “Wij zijn sinds 2001 implementatiepartner en reseller op het gebied van software voor digitale informatie verwerking. Daarbij brengen we de kennisgebieden automatisering, management en digitalisering samen. Als innoverende ICT-dienstverlener adviseren, stimuleren en begeleiden we organisaties en hun medewerkers om op doelmatige wijze met kwaliteit hoogwaardige ICT-oplossingen te werken.”

“Onze producten en diensten portfolio omvat de beste oplossingen voor het beheren van digitale informatie en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan software voor documentmanagement, digitaal ondertekenen van documenten en vergaderen. Vanzelfsprekend bieden we ook integraties met primaire applicaties zoals die van NCCW en Aareon. In de wereld van informatieovervloed is het onze missie om organisaties via bewezen technologieën en best practices zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Hoe wij dat doen, laten wij graag zien tijdens CorporatiePlein.”

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Inschrijven

Recente updates

Volg ons ook op: