Doclogic Nieuws

Webinar JOIN Search terugkijken?

[fa icon="clock-o"] 18-9-17 9:31 [fa icon="user"] Richard Dobbe

In dit webinar gaat David Bronsveld (Decos productowner van JOIN) verder in op de volledig vernieuwde zoekmachine in JOIN: genaamd JOIN Search. In dit webinar wordt je meegenomen door de nieuwe zoekfunctie binnen JOIN.

WAAROM JOIN SEARCH?

Een van de belangrijkste redenen is dat de grens van de oude zoekmachine zoals we die kennen is bereikt. Het laden van resultaten via bijvoorbeeld geavanceerd, of fulltext zoeken duurt te lang. Om de juiste resultaten boven water te krijgen diende vaak ook veel extra filters te worden toegepast. Daarbij komt ook nog eens dat de meest relevante informatie vaak niet bovenaan staat.

De nieuwe zoekfunctie in JOIN, op basis van Elastic Search bevat een nieuw en sneller zoekalgoritme. Het toont direct relevante informatie waardoor de resultaten betrouwbaarder zijn. De interface is op een paar punten vereenvoudigd wat het zoeken makkelijker moet maken.

Webinar terugkijken? Stuur een mail naar info@decos.com om een terugkijklink te ontvangen.

VOORDELIGE ACTIE

Ben jij ook afhankelijk van betrouwbare zoekresultaten in JOIN? Wij helpen je in een halve dag met de (remote) installatie! Neem snel contact met ons op!

New Call-to-action

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: